![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι στη διαδικασία μετάβασης φιλοξενεί. Το νέο υποδοχής λέει ότι θα μεταφέρει τα πάντα, αλλά θα πω ότι μου site διατηρεί το χρονικό όριο κτλ κτλ και δεν έχω ακούσει από αυτούς από Δευτέρα. Είμαι τώρα μεταφέρει την ιστοσελίδα μου μέσω ftp. Η ερώτησή μου είναι, θα μου βάσεις δεδομένων να είναι ανέπαφο ή θα έχω για την εισαγωγή τους με cpanel; Πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε τα πάντα Είναι αυτό σωστό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ζητήστε από τον κεντρικό υπολογιστή για να κάνει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας zipped inc. κάθε βάσεις δεδομένων.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Good Business ξενιστών | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 8 Ιουν 2007 12:21 |
| Ορισμένα προγράμματα για ορισμένες ξενιστών;; | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 4η Ιουν 2007 11:27 |
| Αξιοπρεπής Δωρεάν Hosts> | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 17 Μαρ 2007 05:14 |
| Αλλάξαμε φιλοξενεί | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 13 Σεπ 2006 07:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |