![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som v procese prechodu zástupcov. Môj nový hosť hovorí, že sa prevod všetko, ale hovoria, že moje stránky udržiava ukončí etc etc, a nepočul som od nich, pretože v pondelok. Já jsem teď prevodu môjho webu cez ftp. Moja otázka je môj databáz byť neporušené, alebo budem musieť dovážať s cPanel? Ja naozaj nechcem stratiť všetko Je to správna vec robiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opýtajte sa hosť na prázdniny plné zazipovaný zálohovanie vč. akýchkoľvek databázach.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herné konzoly | 1 | 4. februára 2009 04:19 |
| Dobrý web Business zástupcov | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 2 | 8 júna 2007 12:21 |
| Niektoré programy pre niektoré webové zástupcov? | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 6 | 4. jún 2007 11:27 |
| Dôstojná Voľný Hosts> | Quindi | Web Design, hosting & SEO | 4 | 17. marca 2007 05:14 |
| Musíme zmeniť zástupcov | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 13. September 2006 07:35 |
| Thread Tools | |
| |