![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам у процесу премештања домаћини. Мој нови домаћин говори да ће преносити све, али они кажу да моје странице чува тиминг оут итд итд и нисам чуо од њих од понедељка. Ја сам сада пресељавање моје странице путем ФТП. Моје питање је моја база података ће бити нетакнуте или ћу морати увозити их цПанел? ЈА стварно донт 'оскудица за све лабаве Да ли је ово права ствар за направити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питајте домаћин направити пуни бацкуп зазипан инц. било које базе података.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра! | НеуроДриве | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4 фебруар 2009 04:19 |
| Добро Пословни уеб домаћини | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 8. јуна 2007 12:21 |
| Одређени програми за одређене уеб домаћини? | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 4. јуна 2007 11:27 |
| Пристојан Фрее хостс> | куинда | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 17 март 2007 05:14 |
| Ми смо домаћини промена | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 13. Сеп 2006 07:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |