менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Переміщення хости

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 листопада 2007, 04:38
Член групи

Default Переміщення хости

Я перебуваю в процесі переміщення господарів. Мій новий господар каже, що вони перенесуть все, але кажуть, що мій сайт зберігає час очікування і т.д. і т.д., і я не чув від них з понеділка.

Зараз я передача мій сайт через FTP. Моє питання буде моїм баз даних повинен бути цілісним або я буду змушений імпортувати їх з CPanel? Я дійсно не хочете втратити всі
Це те, що потрібно робити?
Old 21 листопада 2007, 05:58
Адміністратор групи

Default Переміщення хости

Запитайте у приймаючої зробити повну резервну блискавки Inc. будь-якої бази даних.

Потім завантажте його на свій комп'ютер через FTP.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! NeuroDrive PC & консоль Gaming 1 4 лютого 2009 04:19
Добре хостів Бізнес Мережі alexderwolf Веб дизайн, хостинг & SEO 2 8 червня 2007 12:21
Деякі програми для певних хостів Мережі? alexderwolf Веб дизайн, хостинг & SEO 6 4 червня 2007 11:27
Гідний безкоштовні хости> quinda Веб дизайн, хостинг & SEO 4 17 березня 2007 05:14
Ми змінили хости Hybr! D Community News & чат 3 13 вересня 2006 07:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.