![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Започнах блог, опитвайки се да научат нови неща. Как действа тя изглежда толкова далеч? http://evilspages.blogspot.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добър помощник, ако имате нужда от помощ просто попитайте, особено за SEO страна на нещата.
| |||
| |||
| Haha, вие сте пич SEO Кинг. Аз ще ви позволи да знаете, ако решите да се разшири в нещо много по-сериозни |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Актуализирано. http://evilspages.blogspot.com/ Made си на горния и долния колонтитул с Gimp. Аз почти се промени за WordPress блог но намери начини да направи Blogger страница изглежда така исках, и WordPress е трябвало да бъде по-трудно да разбера. Все още не знам всичко, което трябва да с Blogger шаблон. Все още малко работа да го .... |
|
| |||
| |||
| Изглежда добре пич, ти за мониторинг на трафика? Той винаги е хубаво да знаете, ако хората са четене. |
|
| |||
| |||
| Все още не. Този нещо, което трябва да се научат за следващия. |
|
| |||
| |||
| Проверете Google Analytics, това е безплатна и е много добър приятел. |
|
| |||
| |||
| Имам кода. Сега аз трябва да разбера къде да го поставите ![]() АТРИБУТИ: Аз имам това, мисля. Това изглежда, че не е бил успешен? Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скриптът изглежда, че е в перфектно място В долната част на кода, така че е последното нещо, за да се зареди.В блога търси добър. Харесва ми заглавието.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Незаконосъобразното трансфер на данни чрез блог? | Anna257 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 19 | 4 май 2009 г. 09:52 |
| Оцени Моят блог! | Cambiker | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 15 Feb 2008 10:59 |
| Най-добър блог Теми | SageMother | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 12 | 31 Юли 2007 14:08 |
| Имате нужда от помощ за създаване на челюстите блог сайт | Hybr! Г | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 21-ви септември 2006 09:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |