![]() |
|
| |||
| |||
| Ξεκίνησα ένα blog, να προσπαθήσουν να μάθουν κάποια νέα πράγματα. Πώς εξετάσει μέχρι τώρα; http://evilspages.blogspot.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται καλή mate, αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή απλώς να ρωτήσω, ιδιαίτερα για το SEO πλευρά των πραγμάτων.
| |||
| |||
| Haha, είστε ο βασιλιάς SEO mate. Θα σας ενημερώσω, αν αποφασίσω να αναπτυχθεί σε κάτι πιο σοβαρό |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ενημέρωση. http://evilspages.blogspot.com/ Made δική μου κεφαλίδας και υποσέλιδου με το Gimp. Θα αλλάξει σχεδόν σε wordpress blog αλλά διαπίστωσε ορισμένους τρόπους για να το blogger σελίδα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελα, και wordpress είναι υποτίθεται ότι είναι πιο δύσκολο να το καταλάβω. Ακόμα δεν γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να με το πρότυπο blogger. Πάντα κάποια δουλειά να κάνουμε .... |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται καλή mate, έχετε τον έλεγχο της κυκλοφορίας; Είναι πάντα ωραίο να ξέρω αν οι άνθρωποι είναι ανάγνωση. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει ακόμη. Thats κάτι που πρέπει να μάθουν για το επόμενο. |
|
| |||
| |||
| Δείτε το Google Analytics, είναι δωρεάν και είναι πολύ καλή φίλε. |
|
| |||
| |||
| Έχω τον κώδικα. Τώρα πρέπει να υπολογίσεις πού πρέπει να τοποθετήσετε ![]() EDIT: Το βρήκα, νομίζω. Αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν επιτυχής; Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το σενάριο φαίνεται να είναι προς το τέλειο μέρος Στο κάτω μέρος του κώδικα, έτσι ώστε να είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φορτώσει.Το blog αναζητά καλό. Μου αρέσει η κεφαλίδα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παράνομη μεταφορά δεδομένων μέσω του ιστολογίου; | Anna257 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 19 | 4η Μαΐου 2009 09:52 |
| Βαθμολογήστε το blog μου! | Cambiker | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 15 Φεβ 2008 10:59 |
| Best Blog Θέματα | SageMother | Web Design, Hosting & SEO | 12 | 31 Ιουλ 2007 14:08 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία JAWS blog site | Hybr! Δ | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 21η Σεπ 2006 09:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |