![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Počela sam blog, pokušavajući naučiti neke nove stvari. Kako to izgledaju tako daleko? http://evilspages.blogspot.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda dobro mate, ako trebate bilo koji savjet samo pitajte, a posebno na SEO stranu stvari.
| |||
| |||
| Haha, ti si kralj SEO drugarica. Ja ću pustiti da znate, ako se odlučim da proširite ga u nešto ozbiljnije |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ažuriran. http://evilspages.blogspot.com/ Made moj header i footer sa širit. I gotovo promjena na WordPress blog, ali pronašao neke načine da bi se Bloggerovoj stranici izgledaju onako kako sam htjela, a WordPress treba da bude teže shvatiti. Ja još uvijek ne znamo sve što treba da sa blogger predložak. Ipak neki posao .... |
|
| |||
| |||
| Izgleda dobro pariti, te praćenje prometa? Uvijek je lijepo znati da li su ljudi čita. |
|
| |||
| |||
| Ne još. Taj mi je potrebno da nešto nauče o next. |
|
| |||
| |||
| Check out Google Analytics je besplatan i prilično dobra drugarica. |
|
| |||
| |||
| Imam kod. Sada ja moram odgonetnuti na mjestu gdje ga ![]() EDIT: dobio sam ga, mislim. Ovo izgleda kao da je bila uspješna ne? Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skripta izgleda kao da je u idealnim mjestom Na dnu koda, tako da je posljednja stvar za učitavanje.Blog je obličje dobar. Sviđa mi se zaglavlje.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neovlašteno Prijenos podataka putem bloga? | Anna257 | Virus, Spyware i sigurnost | 19 | 4. svibanj 2009 09:52 |
| Ocijenite moj blog! | Cambiker | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 15. veljača 2008 10:59 |
| Best Blog teme | SageMother | Web Dizajn, Hosting & SEO | 12 | 31. srpnja 2007 14:08 |
| Trebate pomoć postavljanje čeljusti bloga | Hybr! D | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 21. Sep 2006 09:39 |
| Thread Tools | |
| |