![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pradėjau dienoraštį, stengiasi išmokti naujų dalykų. Kaip tai atrodo taip toli? http://evilspages.blogspot.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looks good mate, jei jums reikia patarimo tik paklausti, ypač dėl SEO, pusė dalykų.
| |||
| |||
| Haha, jūs esate SEO King mate. I'll let you know, jei nuspręsiu plėstis į kažką daugiau sunkus |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Atnaujinta. http://evilspages.blogspot.com/ Made savo antraštės ir poraštės su Gimp. Aš truputį pasikeitė wordpress blog tačiau nustatyta keletas būdų, kaip padaryti Blogger puslapis atrodo taip, aš norėjau, ir WordPress Manoma, kad bus sunkiau išsiaiškinti. Aš vis dar nežinau, visi man reikia su Blogger template. Dar kai ką nuveikti .... |
|
| |||
| |||
| Looks good mate, galite stebėti eismą? Jis visada malonu žinoti, kad žmonės skaito. |
|
| |||
| |||
| Dar. Thats ko man reikia norint sužinoti apie kitą. |
|
| |||
| |||
| Check out "Google Analytics", tai nemokama ir yra gana gera mate. |
|
| |||
| |||
| Turiu kodas. Dabar turiu sugalvoti, kur jį ![]() EDIT: I got it, I think. Tai atrodo kaip buvo sėkmingas ne? Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Scenarijus atrodo ji yra puiki vieta Pasibaigus kodas apačioje, kad tai paskutinis dalykas, kurį reikia įkelti.Dienoraštis ieško gero. Man patinka antraštės.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Neteisėtas duomenų perdavimo per dienoraštį? | Anna257 | Virus, Spyware & Security | 19 | 4 gegužė 2009 09:52 |
| Rate my blog! | Cambiker | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 15 vasaris 2008 10:59 |
| Geriausios Dienoraštis temos | SageMother | Web Design, Hosting & SEO | 12 | 31 liepa 2007 14:08 |
| Reikia pagalbos kuriant Nasrai dienoraščio svetainės | Hybr! D | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 21 rugsėjis 2006 09:39 |
| Temos įrankiai | |
| |