![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zacząłem blogu, próbując dowiedzieć się kilku nowych rzeczy. Jak to wygląda do tej pory? http://evilspages.blogspot.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looks good mate, jeśli potrzebujesz porady tylko zapytać, w szczególności na stronie SEO rzeczy.
| |||
| |||
| Haha, Ty jesteś Królem SEO mate. I'll let you know, jeśli zdecydujesz się go rozwinąć w coś bardziej poważnego |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Zaktualizowano. http://evilspages.blogspot.com/ Made własnego nagłówka i stopki w programie Gimp. I prawie zmieniane na wordpress blog, jednak kilka sposobów, aby blogger strona wygląda tak chciałem, a wordpress ma być trudniejsze dowiedzieć. I nadal nie wiemy wszystko muszę z szablonu Bloggera. Jeszcze do zrobienia .... |
|
| |||
| |||
| Looks good mate jest monitorowanie ruchu? To zawsze miło wiedzieć, czy ludzie są czytaniu. |
|
| |||
| |||
| Jeszcze nie. Thats coś muszę dowiedzieć się o najbliższych. |
|
| |||
| |||
| Zapoznaj się z Google Analytics, to nic nie kosztuje i jest bardzo dobry oficer. |
|
| |||
| |||
| I've got kodu. Teraz muszę dowiedzieć się, gdzie umieścić ![]() EDIT: I got it, I think. To wygląda jak jej nie było udane? Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skrypt wygląda to w idealnym miejscem Na dole kod jest więc ostatnią rzeczą, aby załadować.Blog wygląda dobrze. Lubię nagłówku.
![]() |
|
| Zakładki |