![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Почела сам блог, покушавајући научи неке нове ствари. Како то изгледају тако далеко? хттп://евилспагес.блогспот.цом |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа добро мате, ако треба било који савет само питајте, а посебно на СЕО страну ствари.
| |||
| |||
| Хаха, ти си краљ СЕО другарица. Ја ћу пустити да знате, ако се одлучим да про га у нешто озбиљније |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ажуриран. хттп://евилспагес.блогспот.цом/ Маде мој хеадер и фоотер са ширити. И готово промена на УордПресс блог, али пронашао неке начине да би се Блоггер страници изгледају онако како сам хтела, а УордПресс треба да буде теже схватити. Ја још увек не знамо све што треба да са блоггер шаблон. Ипак неки посао .... |
|
| |||
| |||
| Изгледа добро парова, те праћење саобраћаја? Увек је лепо знати да ли су људи чита. |
|
| |||
| |||
| Не још. Тај ми је потребно да нешто науче о некст. |
|
| |||
| |||
| Цхецк оут Гоогле Аналытицс је бесплатан и прилично добра другарица. |
|
| |||
| |||
| Имам код. Сада ја морам одгонетнути на месту где га ![]() Едит: добио сам га, мислим. Ово изгледа као да је била успешна не? Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скрипта изгледа као да је у идеалним мјестом На дну кодова, тако да је последња ствар за отпремање.Блог је хандсоме добар. Свиђа ми се заглавље.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неовлашћено Пренос података путем блога? | Анна257 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 19 | 4 мај 2009 09:52 |
| Оцените мој блог! | Цамбикер | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 15 фебруар 2008 10:59 |
| Бест Блог теме | СагеМотхер | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 12 | 31. јула 2007 14:08 |
| Требате помоћ постављање чељусти блога | Хыбр! Д | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 21. Сеп 2006 09:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |