![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej jsem se tohoto webu i potřebu dalších lidí na názor, že aby se ujistil, že je v pořádku na další monitory a počítače, pokud vím, někteří z vás mají větší obrazovku, než mi to stačí, abyste zjistili, zda je vše na střed ect
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho velkým pro mé obrazovce, jsem přejděte k zobrazení všech stránek, musí být v širokoúhlé
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Stejné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokutu mine, no posuvníky.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá v pořádku, aby mě taky ne posuvníky buď.
|
| |||
| |||
| i nastavit na 1300 širokou ... je tam i tak to nastavit tak, aby se přizpůsobily obrazovce? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s mých webových stránkách | thingie2 | Web Design, hosting & SEO | 5 | 7. ledna 2009 13:55 |
| Internetová prezentace Nápověda | cpustud | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. leden 2008 15:01 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| I nedávno zřízené webové stránky, prosím pomozte | simon1990 | Web Design, hosting & SEO | 15 | 9. prosinec 2007 17:15 |
| Thread Nástroje | |
| |