![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey Έκανα αυτή την ιστοσελίδα i ανάγκη άλλων ανθρώπων για να το δείτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει σε άλλους υπολογιστές και οθόνες όπως γνωρίζω μερικούς από εσάς να έχει μεγαλύτερη οθόνη από μένα έτσι ακριβώς πρέπει να δούμε αν όλα είναι στο κέντρο ect
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μεγάλη μου στην οθόνη, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα πάνω για να δείτε όλες τις σελίδες, θα πρέπει να είναι ευρείας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ίδιος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρόστιμο για την δική μου, δεν γραμμές κύλισης.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται πολύ ωραία για μένα είτε δεν κύλισης.
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| θ που είναι σε ευρεία 1300 ... ούτως ή άλλως να είναι εκεί που πρέπει να προσαρμόζεται στην οθόνη; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με ιστοσελίδα μου | thingie2 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 7 Ιαν 2009 13:55 |
| Website Βοήθεια | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Ιαν 2008 15:01 |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| Έχω πρόσφατα δημιουργήσει μια ιστοσελίδα παρακαλώ βοήθεια | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9 Δεκ. 2007 17:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |