![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey i juuri tehnyt tämän sivuston i tarvitset muita ihmisiä tarkastella sitä, että se on ok muita näyttöjä ja tietokoneita Tiedän, että jotkut teistä ovat suuremman näytön kuin minua niin vain on nähtävä, jos kaikki on keskitetty, ect
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen suuria oman näytön, olen vierittääksesi yli nähdäksesi kaikki sivulla on laajakuva
www.Trade4Free.ie Todellinen uhka ei ole se, että tietokoneet alkavat ajatella, kuten miehetkin, mutta että miehet alkavat ajatella, kuten tietokoneisiin. Jos ei ole vaihtoehto, ei voida valita! ![]() My System: Jotkut muut rakastaja!
|
|
| |||
| |||
| Sama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakkoa minun, ei vierityspalkkeja.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Näyttää sakon minua ei scrollbars joko.
|
| |||
| |||
| i asettaa sen 1300 laaja ... Onko kuitenkin asettaa sen sopeutua näytön? |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Ohje sivustoani | thingie2 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 7. Jan 2009 13:55 |
| Verkkosivusto Ohje | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. Jan 2008 15:01 |
| Parhaat vapaat verkkosivuilla sivustoa? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10th Jan 2008 11:58 |
| Olen vastikään perustanut verkkosivuston auta | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9. Joulukuu 2007 17:15 |
| Thread Tools | |
| |