![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hé én csak ezt a honlapot van szükségem, hogy az emberek más céllal, hogy győződjön meg róla, hogy van más számítógépek képernyőjén, és ahogy én tudom, egy van egy nagyobb képernyőn, mint én igen csak szükség van, ha minden középre ect
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ennek az az én nagy képernyő, van, hogy lépjünk át az összes megtekintése Az oldal kell a széles
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ugyanaz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Finom az enyém, nem görgetősávok.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki jól, hogy én is nem scrollbars sem.
|
| |||
| |||
| Én meg azt, hogy 1300 széles ... van egyébként, hogy azt állítsuk be, hogy a képernyőn? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a webhelyemen | thingie2 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 7. január 2009 13:55 |
| Weboldal Segítség | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. január 2008 15:01 |
| A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10. január 2008 11:58 |
| Én nemrég létrehozott egy honlapot kérem, segítsen | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9. december 2007 17:15 |
| Téma eszközök | |
| |