![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey I just padaryti šioje svetainėje man reikia kitų žmonių nuomone, kad įsitikintų, jog yra ok kitų ekranus ir kompiuterių Žinau kai kurie iš jūsų didesnis ekranas nei man to reikia tik pamatyti, jei viskas yra sukoncentruota tt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos mano, kad didelis ekranas, turiu slinkti per ¾ iþrìti visus puslapius, turi būti Widescreen
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Tas pats. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bauda dėl minų, be Slinkties juostos.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo gerai man per daug nėra scrollbars arba.
|
| |||
| |||
| Aš jį iki 1300 platus ... Ar vis tiek į jį pritaikyti prie ekrano? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help with my website | thingie2 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 7 sausis 2009 13:55 |
| Saitas Pagalba | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 sausis 2008 15:01 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Aš neseniai įsteigė svetainę, prašome padėti | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9 gruodis 2007 17:15 |
| Temos įrankiai | |
| |