![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј ја праведан је направио ове уеб странице и потреба других људи да је видите како бисте били сигурни да је у реду и на другим рачунарима, као и екране Знам неке од вас имају већи екран од мене тако да само треба видети ако је све центриран итд
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Његов се велики екран за моје, ја имам на дођите за преглед над свим страници, мора бити у уидесцреен
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Исто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фине о мени, не померајте баровима.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фино изгледа ми превише не сцроллбарс оба.
|
| |||
| |||
| и поставити га у широком 1300 ... Има ли било како да га прилагоди екрану? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ са моје веб | тхингие2 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 7 јануар 2009 13:55 |
| Уеб сајт Помоћ | цпустуд | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 16 јануар 2008 15:01 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Ја сам недавно поставити уебсите угодити помоћ | симон1990 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 15 | 9 децембар 2007 17:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |