![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей я тільки що зробив цей сайт мені потрібна іншим людям побачити його, щоб переконатися, що він в порядку на інших екранах і комп'ютерах, як я знаю, деякі з вас більший екран, ніж мене так що просто необхідно, щоб перевірити чи все в центрі ECT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Його до великої для мого екрану, я повинен виділити більше, щоб переглянути всі сторінки, повинна бути у широкому
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Той же самий. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Штрафу на шахті, немає смуги прокручування.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чудово виглядає на мене теж немає ні смуги прокручування.
|
| |||
| |||
| встановити його на 1300 широкий ... є в будь-якому випадку, щоб встановити її, щоб пристосуватися до екрану? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з мого сайту | thingie2 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 7 січня 2009 13:55 |
| Сайт Допомога | cpustud | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 січня 2008 15:01 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Нещодавно я створив сайт будь ласка, допоможіть | simon1990 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 15 | 9 грудня 2007 17:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |