menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Myspace TM Kód

Reply

Thread Nástroje
Old 19 března 2007, 17:14
Nový člen skupiny

Default Myspace TM Kód

Viděl jsem nějaké skutečné myspace stránky zpěváků a oni ty malé "tm" things.i chtějí vědět, jak se dostat those.you mám zkopírovat a vložit něco? Chci vědět, jak please.where dostanete ty malé "tm "věc, že si myslí, že profil je oficiální zpěvák page.please řekni mi, co webové stránky i potřeba jít a dostat je" tm ", aby to na mém fanklubu na moje místo?
Old 19 března 2007, 17:32
Nový člen skupiny

Default Myspace TM Kód

http://mindprod.com/jgloss/trademark.html
Old 19 března 2007, 19:59
Nový člen skupiny

Default Myspace TM Kód

držte alt a kliknout 2 nebo držte volbu a stiskněte 2
Old 20 března 2007, 02:24
Nový člen skupiny

Default Myspace TM Kód

alt +0153 vám â "¢. Můžete také přejít na začátek> Příslušenství> Systémové nástroje> znak mapu a najít jiné speciální znaky, pokud chcete používat em. â † â'â † â † "â ¼ â €" ~
Old 20 března 2007, 02:47
Nový člen skupiny

Default Myspace TM Kód

Vložte následující ™, kde chcete "¢ objevovat.
Old 20 března 2007, 06:15
Člen Skupina

Default Myspace TM Kód

Nevím, co je klávesnice nastavena na hodnotu, ale ujišťuji vás, že výsledkem tohoto kódu není symbol ochranné známky. Také to, co se tento dostal do činění s SEO?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.