menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Reply

Thread Tools
Old 19 marca 2007, 17:14
Nový člen skupiny

Videl som nejaké skutočné myspace stránky spevákov a oni tie malé "tm" things.i chcú vedieť, ako sa dostať those.you mám skopírovať a vložiť niečo? Chcem vedieť, ako please.where dostanete tie malé "tm "vec, že si myslia, že profil je oficiálny spevák page.please povedz mi, čo webové stránky i potreba ísť a dostať sa" tm ", aby to na mojom fanklubu na moje miesto?
Old 19 marca 2007, 17:32
Nový člen skupiny

http://mindprod.com/jgloss/trademark.html
Old 19 marca 2007, 19:59
Nový člen skupiny

držte alt a kliknúť 2 alebo držte voľbu a stlačte 2
Old 20 marca 2007, 02:24
Nový člen skupiny

alt +0153 vám â "¢. Môžete tiež prejsť na začiatok> Príslušenstvo> Systémové nástroje> znak mapu a nájsť iné špeciálne znaky, ak chcete používať em. â † â'â † â † "â ¼ â €" ~
Old 20 marca 2007, 02:47
Nový člen skupiny

Vložte nasledujúci ™, kde chcete "¢ objavovať.
Old 20 marca 2007, 06:15
Člen Skupina

Neviem, čo je klávesnica nastavená na hodnotu, ale Ubezpečujeme vás, že výsledkom tohto kódu nie je symbol ochrannej známky. Tiež to, čo sa tento dostal do činenia so SEO?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.