менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

MySpace ТМ кодекс

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 березня 2007, 17:14
Нові члени групи

Я бачив деякі реальні співаки сторінці MySpace, і вони отримали ці маленькі "ТМ" things.i хочуть знати, як ви отримаєте those.you отримали скопіювати і вставити що-небудь? Я хочу знати, як, please.where ви можете отримати ці маленькі "TM "річ, яка думає профілю офіційний співачки page.please скажіть мені якого сайту я повинен піти і отримати" ТМ "поставити її на мій фан-клуб в моєму просторі?
Old 19 березня 2007, 17:32
Нові члени групи

http://mindprod.com/jgloss/trademark.html
Old 19 березня 2007, 19:59
Нові члени групи

утримуючи клавішу Alt та натисніть 2 або утримуйте опції та натисніть 2
Old 20 2007 березень, 02:24
Нові члени групи

Alt 0153 дає вам "¢. Ви також можете почати> Accessories> System Tools> Character карті і знайти інші спеціальні символи, якщо ви хочете використовувати EM. â'â в † † † â "â € ¼ Ã" ~
Old 20 2007 березень, 02:47
Нові члени групи

Включити наступні ™, де ви хочете "¢ з'являтися.
Old 20 2007 березень, 06:15
Член групи

Я не знаю, що ваша клавіатура має значення, але я вас запевняю, результат цього коду не товарного знака. Крім того, те, що це треба робити з SEO?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.