![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| След търси в Apache Аз реших, че ще продължи да използва хостинг доставчик Имам проблем, все пак. Имам mysql5 базата данни на моя COMP и php5 Аз създадох няколко маси в моята база данни, и бих искал да ги пазят. Работата е, че съм се свързвате с моята база данни чрез хостинг компания и тя приучавам свържете. Имам парола и потребителско име db напълно настройка, но се чувствам своя домакин името ми даде този проблем. Какво щеше да използвам? Обикновено, когато аз правя това през Apache, че би било Im localhost, но не сте сигурни, това може да се сега. Айв tryed ми comps IPv4 адрес, но не работи не сте сигурни, че е редно да се направи така или иначе. Благодаря на всички хора за помощта напоследък. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Ако се опитвате да се свържете с вашата MySQL база данни на вашия компютър от страница на вашия хостинг компании сървъри сте редица проблеми. То е малко вероятно, че хостинг компанията ще споделите с връзки към външни сървъри се, че тяхната защитна стена от съображения за сигурност. Можете да проверите това. Ако те не позволяват връзки въпреки че тогава ще трябва да зададете име на хост към публичния IP адрес (да имате статичен IP адрес?). Тогава, ако имате рутер на ваше разположение, вие ще трябва да предаде порт 3306 на компютър, който има MySQL сървър на него. Дори и това ще имате проблеми с бавно, защото в сайта на пътя на данните трябва да се пътува. В разходите за хостинг с MySQL сървър инсталирана, аз не мисля му струва допълнителните усилия и проблеми при използването на компютъра си. Това ли е начина, по който искам да го направя, или друг начин (за да ви домакин)? Надявам се това да помогне и има смисъл. Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви въпроси. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Благодаря Лео. след много дискусии с хостинг услуга и накрая установи, че те не infact нека се свърже с външен източник (защитна стена и всичко останало). Благодаря много за отговора. Бен PS Отне ми 5 часа на Im съобщения за тях да ми каже това и да поиска въпросът 20 пъти по-малко aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Здрасти Радвам се, че сте се погрижили за дъното. Звучи типично за някои уеб Силите! Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Защо не просто прехвърляне на базата данни и PHP скриптове за хостинг услуга. Тогава не е нужно да се даде на външния свят достъп до вашия компютър, не трябва да водят Apache вървят по свой собствен персонален компютър през цялото време, нито пък трябва да поддържа своя компютър включен през цялото време, нито ще Трябва статичен адрес, нито йо uhave да се притеснявате за вашето PC трясък и се нуждаят от повторно зареждане, нито пък трябва да се обработват данни обратно прозорци. Това също означава, че можете да експериментирате с идеи и не се притеснявам онлайн база данни от опитвате неща за вашето копие първо преди прехвърлянето им на отговорност и ще живееш. Хостинг, който включва MySQL е толкова евтин (често това е хвърлен в безплатно), че каквото и да стойността си време, тя ще струва по-малко от пет часа ви прекарано говорим за тях и времето ви, прекарано опитват да решават проблема. |