menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

MySQL a hosting společnost

Reply

Thread Nástroje
Old 20.února 2008, 01:26
Člen Skupina

Default MySQL a hosting společnost

Poté, co hledáte do apache jsem se rozhodl i nadále používat poskytovatele hostingu
Mám problém, ačkoli.
Mám mysql5 databázi na můj comp a php5 jsem vytvořila několik tabulek v mé databázi a rád bych, aby se udržely.

Jde o to jsem se připojíte na mé databázi prostřednictvím hostitelské společnosti, a to zvyklý připojit.

Mám na uživatelské heslo a jméno db kompletně nastavení, ale i cítit jeho název hostitele to je mi problémy.
Co bych použít?
Obvykle, když jsem byl děláš přes apache by localhost im nejsem jistý, ale mohlo by to být hned.
Ive tryed mého comps IPv4 adresy, ale nefunguje není jisté, že byla správná věc udělat tak jako tak.
Díky lidi za všechnu pomoc poslední.
Old 20.února 2008, 07:01
Dárce Skupina

Nazdar

Pokud se snažíte připojit k vaší databázi MySQL na váš počítač ze stránky na vašem hostingu společnosti serverech máte řadu problémů.
Je nepravděpodobné, že by hostitelské společnosti umožní připojení k externím serverům v myšlení jejich firewallu z bezpečnostních důvodů. Měli byste zkontrolovat to.
Pokud tomu tak umožňují připojení když pak budete muset nastavit název hostitele na vaše veřejné IP adresy (máte statickou ip adresu?). Tedy pokud máte router na zadané místo, které budete potřebovat, aby předal portu 3306 v počítači, který má mysql server na to.

Dokonce tomu budete mít problémy s pomalým místě, protože cesta údaje se na cestu.
Na náklady na hosting s MySQL server nainstalován, nemyslím si, že její jmění na další práce a problémů pomocí počítače.

Je to cesta, kterou chcete dělat, nebo jiným způsobem (do svého hostitele)?

Doufám, že to pomůže a dává smysl.

Neváhejte mě kontaktovat pokud máte nějaké otázky.

Děkuji

Leo
Old 20.února 2008, 10:10
Člen Skupina

Díky leo.
Po mnoha diskusích se hostingové služby i nakonec zjistil, že infact nejsou dovolte mi připojit externí zdroj (firewall a podobně).
Díky moc za odpověď.

Ben

PS mi trvalo 5 hodin im zpráv jim řekni mi to a i otázku nejméně 20 krát aaarghhhhhhh
Old 20. února 2008, 15:00
Dárce Skupina

Nazdar

Jsem rád, že jste se dostali až na dno to. Zvuky jsou typické pro některé webové zástupů!

Děkuji

Leo
Old 22.února 2008, 03:25
Člen Skupina

Proč ne jednoduše převést databáze a PHP skripty na hostingové služby. Pak nemáte k okolnímu světu přístup k počítači, není to musíš udržet Apache běží na vlastním PC po celou dobu, ani máte zachovat svůj vlastní počítač zapnutý neustále, ani vy potřebujete statickou IP adresu, ani yo uhave se starat o svůj počítač burácení a vyžaduje znovu-boot, ani máte zvládnout databáze Back-UPS.

To také znamená, můžete experimentovat s nápady a ne mhouřit online databázi snaží věci na svou kopii první před změnou a po nich bude žít.

Hosting, který zahrnuje mysql je tak levný (často je to házet do zdarma), že to, co jste hodnotu vlastního času na to by stálo méně než pět hodin jste strávili mluvit s nimi a čas strávil snaží problém vyřešit.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.