![]() |
|
| |||
| |||
| Μετά την εξέταση των apache i αποφάσισαν Ι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ένα πάροχο φιλοξενίας Έχω ένα πρόβλημα όμως. Έχω mysql5 βάση δεδομένων μου comp PHP5 και έχω πολλούς πίνακες που δημιουργήθηκαν στη βάση δεδομένων μου και θα ήθελα να τις διατηρήσουμε. Το θέμα είναι είμαι μου σύνδεση με βάση δεδομένων μέσω της υποδοχής και της εταιρείας που συνηθίζει συνδεθείτε. Έχω το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης δβ όνομα εντελώς setup αλλά αισθάνομαι την thats το όνομα του κεντρικού υπολογιστή που μου προβλήματα. τι θα χρησιμοποιήσω; Συνήθως, όταν έκανα αυτό μέσω apache θα ήταν im localhost, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι σίγουρος ότι αυτό τώρα. IVe tryed μου comps IPv4 διεύθυνση, αλλά δεν λειτουργεί βεβαιωθείτε ότι δεν ήταν το σωστό να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους για τη βοήθεια τελευταία. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε με το MySQL βάση δεδομένων στον υπολογιστή σας από μια σελίδα για την φιλοξενία σας εταιρείες servers έχετε μια σειρά από προβλήματα. Είναι πιθανό ότι η εταιρεία θα φιλοξενεί ας συνδέσεις σε εξωτερικούς διακομιστές αναφέρονται σκέψης τους τείχος για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει να ελέγξετε αυτό. Αν γίνει έτσι επιτρέπουν συνδέσεις και αν θα πρέπει να έχετε για να ορίσετε το όνομα του κεντρικού υπολογιστή σας δημόσια διεύθυνση IP (έχετε μια στατική διεύθυνση IP;). Στη συνέχεια, αν έχετε ένα δρομολογητή κατά τη θέση σας, θα πρέπει να διαβιβάσει την θύρα 3306 στον υπολογιστή που έχει το mysql server σε αυτό. Ακόμη και να γίνει αυτό θα έχετε προβλήματα με την αργή ιστοσελίδα λόγω της διαδρομής των δεδομένων έχει να ταξιδέψουν. Κατά το κόστος της φιλοξενίας με mysql server εγκατεστημένο, δεν νομίζω ότι την αξία της επιπλέον προσπάθεια και τα προβλήματα από τη χρήση του υπολογιστή σας. Είναι αυτό το τρόπο που θέλετε να κάνετε, ή το άλλο τρόπο (για να σας φιλοξενήσει); Ελπίζω ότι αυτό βοηθά και νόημα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για τυχόν ερωτήσεις. Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Leo. μετά από πολλές συζητήσεις με την υπηρεσία φιλοξενίας i τελικά ανακάλυψε ότι infact δεν θέλω να συνδεθεί με μια εξωτερική πηγή (firewall και τέτοια). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ben PS μου πήρε 5 ώρες im μηνυμάτων για να μου πει αυτό και ζήτησα από την ερώτηση 20 φορές τουλάχιστον aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Χαίρομαι που έχετε στο βυθό της. Ήχοι τυπικά περίπου ξενιστών! Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Γιατί δεν απλά μεταφορά της βάσης δεδομένων και PHP scripts με την υπηρεσία φιλοξενίας. Τότε δεν χρειάζεται να δώσουμε τον έξω κόσμο πρόσβαση στον υπολογιστή σας, δεν έχετε να διατηρήσει Apache τρέχει στο δικό σας υπολογιστή όλη την ώρα, και δεν θα πρέπει να διατηρήσει το δικό σας υπολογιστή σε λειτουργία όλη την ώρα, και δεν σας χρειάζεται μια στατική διεύθυνση IP, και δεν yo uhave να ανησυχείτε για το PC σας συντρίβεται και χρειάζεται να γίνει νέα εκκίνηση, και δεν θα πρέπει να χειριστούν βάσης δεδομένων back-up. Επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με τις ιδέες και δεν βίδα μέχρι την online βάση δεδομένων, προσπαθώντας πράγματα σχετικά με το αντίγραφο πρώτη πριν από την μεταφορά τους πάνω και θα ζήσουν. Φιλοξενία που περιλαμβάνει mysql είναι τόσο φθηνή (είναι συχνά σε δωρεάν) ότι, ανεξάρτητα από τη δική σας αξία σας στο χρόνο, θα κοστίζει λιγότερο από πέντε ώρες που δαπανώνται αναφερόμαστε σε αυτούς και το χρόνο που δαπανάται προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PHP mysql, δημιουργώντας ένα drop down λίστα που λαμβάνει πεδία από πίνακα της mysql | Samantha0101 | Web Design, Hosting & SEO | 19 | 5 Απρ 2008 07:25 |
| Company Of Heroes Χαμηλή FPS! | Blazing933 | PC & Console Gaming | 2 | 27 Νοε 2007 05:33 |
| WebServer βοηθήσουν με mysql | Drewski526 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 19 Νοε 2007 13:21 |
| Web hosting για την υπηρεσία μου website.I Αναζητώ μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει τη φιλοξενία | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 22:45 |
| Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Αυγ 2007 19:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |