manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

MySQL i hosting tvrtke

Reply

Thread Tools
Old 20 veljača 2008, 01:26
Member Group

Default MySQL i hosting tvrtke

Nakon pregleda u apache sam odlučila da ću nastaviti koristiti hosting provider
Imam problem ipak.
Imam mysql5 baza podataka na moj comp i php5 ja sam stvorio nekoliko stolova u mom bazu podataka i ne želite ih zadržati.

Stvar je sam se spaja na moju bazu kroz hosting tvrtki i povezati ga navika.

Ja sam korisničko ime i lozinku db kompletno ime setup ali osjećam svojim domaćinom ime davanje mene taj problem.
što bi ja koristiti?
Obično kada mi je bilo to kroz apache bilo bi localhost, ali im ne siguran što može biti sada.
Ive tryed moj comps IPv4 adresa ne radi, ali nije sigurno da je bila prava stvar za napraviti ionako.
Hvala ljudi za sve pomoći u zadnje vrijeme.
Old 20 veljača 2008, 07:01
Donatorska Grupa

Bok

Ako se pokušavate spojiti na svoj MySQL baza podataka na vašem računalu sa stranice na vašem hosting kompanija posluľitelje imate veliki broj problema.
To je verovatno da će neka hosting tvrtku veze na vanjske servere van njihove misli vatrozida iz sigurnosnih razloga. Trebali bi provjeriti to.
Ako oni to dozvoljavaju veze iako tada ćete morati postaviti ime hosta na svoj javnih IP adresa (da li vi imati statičku IP adresu?). Onda, ako imate ruter na vašoj lokaciji, morat ćete naprijed luka 3306 na računalu koje ima mysql serveru na njega.

Čak i to da ćete imati problema sa sporim stranice zbog stazu ima podatke da putuju.
Po cijenu hosting sa mysql poslužitelj instaliran, ne verujem svojim isplati dodatnih napora i probleme korištenjem Vašeg računala.

Je li to način na koji želite to učiniti, ili drugi način (na vaš domaćin)?

Nadam se da ovo pomaže i smisla.

Molimo, nemojte se ustručavati da me kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.

Mnogo Hvala

Leo
Old 20 veljača 2008, 10:10
Member Group

Hvala Leo.
nakon mnogih razgovora sa hosting usluga i konačno otkriven infact oni ne dopusti mi da se spojite na vanjskog izvora (firewall i ostalo).
Hvala puno za odgovor.

Ben

PS ga je uzeo mene 5 sati IM poruka za njih to tell me i JA je pitao pitanje 20 puta najmanje aaarghhhhhhh
Old 20. veljača 2008, 15:00
Donatorska Grupa

Bok

Drago mi je da ste dobili na dno ga. Zvuk tipičan za neke web domaćini!

Mnogo Hvala

Leo
Old 22 veljača 2008, 03:25
Member Group

Zašto ne jednostavno prenijeti bazu podataka i PHP skripte za hosting uslugu. Onda ne bi morali davati vanjskim svijetom pristup računalu, a ne da li vi morati držati Apache izvodi na vlastiti PC svih vremena, i ne morate držati tvoj posjedovati računalo uključen cijelo vrijeme, ni vi, što vi potrebna statička IP adresa, niti jo uhave brinuti o vašem računalu i pad sustava trebaju re-boot, ne morate rukovati baza back-up.

Također znači da možete eksperimentirati s idejama, a ne zašarafiti online baza podataka koje pokušavaju stvari na vaš prvi primjerak prije nego ih prebacili preko i ide uživo.

Hosting koji ukljucuje mysql je tako jeftina (to je često baca u besplatno) bez obzira da li vrijednost vlastitog vremena, ona bi cijene manje od pet sati proveo vi razgovarate s njima i vrijeme utrošeno pokušavaju riješiti taj problem.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PHP, MySQL, stvarajući drop-down listi koja uzima iz polja tablice u mysql Samantha0101 Web Dizajn, Hosting & SEO 19 5. travanj 2008 07:25
Company Of Heroes Niska FPS! Blazing933 PC & konzole Igre 2 27. studeni 2007 05:33
Web pomoći s mysql Drewski526 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 19. studeni 2007 13:21
Web hosting usluge za moj website.I am obličje za web hosting uslugu koja omogućuju zion9495 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 6. Sep 2007 22:45
Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! Travis2k7 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 30. kolovoz 2007 19:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.