![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Miután keresett apache én úgy határozott, folytatni fogom használni tárhely szolgáltató Van egy probléma van. Van mysql5 adatbázis my kötelező és php5 már létrehozott néhány táblázatok adatbázisban, és én szeretném megőrizni őket. A dolog az én kapcsolódik a saját adatbázist a hosting cég, és szokás csatlakoztatni. Nekem van a felhasználónév és a jelszó db név teljesen setup, de úgy érzem, hogy a fogadó nevét amit nekem problémát. Mit használ? Általában, amikor ezt az apache lenne localhost, de nem biztos benne, im ez lehet most. Ive tryed én comps IPv4-cím nem működik, de nem biztos benne, hogy ez volt a helyes dolog egyébként. Köszönet az emberek minden segítséget mostanában. |
|
| |||
| |||
| Szia Ha megpróbál csatlakozni a MySQL adatbázishoz a számítógépen egy oldalt, a szerver hosting cégek még számos problémát. Nem valószínű, hogy a befogadó vállalat hadd kapcsolatokat a külső szerverek ki gondolta, hogy tűzfal biztonsági okokból. Azt kell ellenőrizni ezt. Ha kapcsolatok lehetővé teszik, hogy akkor van szükség, hogy a gép nevét a nyilvános IP-címet (Van egy statikus IP-cím?). Aztán ha van egy router meg a helyét, meg kell, hogy továbbítsa a 3306-os port a számítógéphez, hogy a mysql szerver van. Még ezt akkor gondok vannak lassú helyén, mert az ösvény az adatok egy utazás. A költségek a MySQL szerver hosting telepítve, nem hiszem, hogy megéri az extra erőfeszítést és problémáit használja a számítógépet. Ez az utat akarjuk csinálni, vagy más módon (a host)? Remélem, ez segít, és van értelme. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, ha kérdése van. Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| Köszi Leo. után számos vita hosting szolgáltatás Végre kiderült, hogy infact nem engedsz csatlakozni egy külső forrásból (tűzfal, ilyesmi). Nagyon köszönöm a választ. Ben PS vett nekem 5 óra im üzenetszolgáltatásról nekik mondani, és én ezt a kérdést 20-szer legalább aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Szia Örülök, hogy megvan a mélyére. Hangok jellemző néhány web otthont! Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| Miért nem egyszerűen át az adatbázis és PHP a hosting szolgáltatással. Akkor nem kell a külvilág számára való hozzáférés a PC-t, nem akkor, hogy az Apache fut a saját PC minden alkalommal, és nem akkor, hogy a saját PC bekapcsolt állapotban egész idő alatt, és nem akkor Kell egy statikus IP-címet, és nem yo uhave aggódni a számítógép összeomlik, és szükség újra indul, és nem akkor kezelhető adatbázis mentéshez. Ez azt is jelenti, akkor a kísérlet ötletekkel és nem cseszte el az online adatbázis dolgot próbál meg első példányát, mielőtt azokat, és élni fog. Tárhely, amely tartalmazza a MySQL annyira olcsó (ez gyakran dobott a szabad), hogy bármit is érték a saját idő, akkor a költség kevesebb mint öt órát töltött akkor beszélünk, és mire költik próbálta megoldani a problémát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PHP MySQL, ami egy legördülő lista, amely területen a táblázat mysql | Samantha0101 | Web Design, Hosting & SEO | 19 | 5. április 2008 07:25 |
| Company of Heroes alacsony FPS! | Blazing933 | PC és konzol játékok | 2 | 27. november 2007 05:33 |
| Webserver segít mysql | Drewski526 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 19. november 2007 13:21 |
| Web hosting szolgáltatást én website.I várom a web hosting szolgáltatás, amely lehetővé teszi | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6. Szeptember 2007 22:45 |
| Ingyenes Tárhely VS Paide Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30. augusztus 2007 19:05 |
| Téma eszközök | |
| |