![]() |
|
| |||
| |||
| לאחר הסתכלה Apache החלטתי שאני ימשיך להשתמש ספק האירוח יש לי בעיה בכל זאת. יש לי את הנתונים mysql5 comp ו php5 אני יצרתי כמה טבלאות הנתונים שלי ואני רוצה לשמור אותם. העניין הוא שאני בהתחברות אל בסיס הנתונים שלי באמצעות חברת אירוח וזה wont להתחבר. יש לי את שם המשתמש ואת הסיסמה DB completly שם של תוכנית ההתקנה שלה, אבל אני מרגיש את שם המחשב המארח thats נותן לי בעיות. מה אני משתמש? בדרך כלל כאשר אני עושה זאת באמצעות Apache יהיה זה localhost IM אבל זה לא יכול להיות בטוח עכשיו. Ive tryed שלי comps IPv4 כתובת לא עובדת אבל לא בטוח שזה היה הדבר הנכון לעשות בכל מקרה. תודה אנשים על כל העזרה לאחרונה. |
|
| |||
| |||
| הי אם אתה מנסה להתחבר ל את מסד הנתונים MySQL על המחשב שלך מדף על חברות שרתי האירוח שלך יש לך כמה בעיות. זה לא סביר כי חברת אירוח יאפשר חיבורים חיצוניים כדי השרתים שלהם החוצה חשבתי חומת אש, מטעמי אבטחה. אתה צריך לבדוק את זה. אם הם כן מתירים קשרים אך לאחר מכן תצטרך להגדיר את שם המחשב המארח את כתובת ה-IP הציבורית שלך (האם יש לך כתובת IP סטטית?). אז אם יש לך נתב בבית את המיקום שלך, תצטרך להעביר פורט 3306 אל המחשב שיש לו את MySQL על אותו שרת. גם עושה את זה יהיה לך בעיות עם האתר איטי בגלל את נתיב הנתונים יש לנסוע. במחיר של אירוח עם שרת MySQL מותקן, אני לא חושב שלה שווה את תוספת מאמץ ובעיות של השימוש במחשב. האם זו הדרך בה אתה רוצה לעשות את זה, או דרך אחרת (המארח שלך)? אני מקווה שזה יעזור ו הגיוני. אל תהסס לפנות אלי אם יש לך שאלות. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| תודה ליאו. לאחר דיונים רבים עם שירות אירוח אני לבסוף הם מצאו את infact הם לא נתנו לי להתחבר אל מקור חיצוני (חומת אש וכאלה). תודה רבה על התשובה. בן נ.ב. לקח לי 5 שעות של הודעות IM להם להגיד לי את זה ואני שאל את השאלה 20 פעמים לפחות aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| הי אני שמח יש לך את זה בתחתית. נשמע אופייני אינטרנט מסוימים מארח! Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| למה לא פשוט להעביר את הנתונים ואת הסקריפטים PHP על שירות אירוח. אז אתה לא צריך לתת לעולם החיצון גישה למחשב האישי שלכם, אתם לא חייבים להמשיך לפעול אפאצ 'י על המחשב האישי שלך כל הזמן, ולא אתה צריך לשמור על המחשב שלך עברת על כל הזמן, ולא לעשות לך צריך כתובת IP סטטית, ולא לעשות יו uhave לדאוג המחשב crashing ו א צורך לאתחל מחדש, וגם אתה צריך להתמודד עם הנתונים Back-UPS. זה גם אומר שאתה יכול להתנסות עם רעיונות ולא פשלה המקוונת הנתונים לפי הדברים שלך מנסה להעתיק לפני הניסיון להעביר אותם פעם אחר הולך לגור. אירוח הכוללת MySQL הוא כה זול (לעתים קרובות זה thrown ב בחינם) שכל מה שאתה הערך שלך פעם בשעה, זה יעלה פחות מאשר חמש שעות ביליתי אתה מדבר אליהם ואת הזמן שבילה מנסה לפתור את הבעיה. |