mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

MySQL ir hostingowe

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 20, 2008, 01:26
Narys

Default MySQL ir hostingowe

Po žiūrėdamas į apache ir nusprendė, aš ir toliau naudoti prieglobos paslaugų teikėjas
I have a problem though.
Aš mysql5 duomenų bazės mano comp ir PHP5 aš sukūriau keletą lentelių į mano duomenų bazę ir norėčiau juos pasilikti.

Tai, aš prisijungti prie savo duomenų bazę per prieglobos įmonės ir papratimas prisijungti.

Turiu vartotojo vardą ir slaptažodį DB pavadinimas completly setup bet aš jaučiu savo kompiuterio vardą thats duoti man problemų.
Ką turėčiau naudoti?
Paprastai, kai darau tai per apache jis bus localhost but im not sure tai galėtų būti dabar.
Ive tryed Mano comps adresas IPv4, bet dirba ne kad jis buvo teisingas dalykas, tai vistiek.
Ačiū žmonėms visiems padėti pastaruoju metu.
Old Vasaris 20, 2008, 07:01
Donorų grupės

Labas

Jei Jūs bandote prisijungti prie MySQL duomenų bazės į savo kompiuterį iš puslapio jūsų įmonės Hosting serveriai turite problemų.
Labai tikėtina, kad įmonė hostingowa leis jungtis prie išorinių serverių, iš jų manė, firewall saugumo sumetimais. Turėtumėte tai patikrinti.
Jei jie leidžia jungtis nors tada jums reikės nustatyti kompiuterio vardą savo viešą IP adresą (Jūs turite statinį IP adresą?). Tada, jei turite kelvedį prie jūsų buvimo vietą, jums reikia perduoti į kompiuterį, kad yra MySQL serverio ją 3.306 uosto.

Net tai padaryti turėsite problemų su lėtai svetainę, nes kelio duomenys turi keliauti.
Tuo priegloba su MySQL serveryje įdiegtas kaina, nemanau, kad jos verta papildomų pastangų ir problemas, naudojant kompiuterį.

Tai kaip jūs norite tai padaryti, arba kitu būdu (į savo kompiuterį)?

I hope this helps ir prasminga.

Please don't hesitate to contact me, jei turite kokių nors klausimų.

Ačiū

Liūtas
Old Vasaris 20, 2008, 10:10
Narys

Ačiū leo.
po daugelio diskusijų su prieglobos paslaugų pagaliau sužinojo jos infact jie Neleisk man prisijungti prie išorinio šaltinio (firewall ir kita).
Labai ačiū už atsakymą.

Ben

PS jis paėmė mane 5 valandas IM pranešimais, kad jie man tai ir aš paklausiau klausimo 20 kartų bent aaarghhhhhhh
Old Vasaris 20, 2008, 15:00
Donorų grupės

Labas

Glad you've got to jo apačioje. Panašiai būdinga kai interneto visagalis!

Ačiū

Liūtas
Old Vasaris 22, 2008, 03:25
Narys

Kodėl negalima tiesiog perkelti duomenų bazę ir PHP scenarijų prieglobos paslauga. Tada jums nereikia teikti išoriniam pasauliui prieigą prie jūsų kompiuterio, ne tu turi išlaikyti Apache veikia ant savo PC visą laiką, taip pat turite saugoti savo kompiuteryje įjungtas visą laiką, nei jūs reikia statinio IP adreso, nei padaryti yo uhave nerimauti kompiuterio genda ir jas reikia iš naujo paleisti, nei tu turi elgtis duomenų bazė Back-UPS.

Tai taip pat reiškia, kad galima eksperimentuoti su idėjomis, o ne sugadinti duomenų bazė internete, stengiantis dalykų apie savo kopiją pirmasis prieš perduodant juos vėl ir turėsite.

Hostingas, kuriame yra MySQL, kad pigūs (tai dažnai mesti į laisvą), kad bet kokia jūsų vertę savo laiką, tai kainuoja mažiau nei penkias valandas praleido kalbėti su jais ir laiko praleidote bando išspręsti šią problemą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PHP, MySQL, kurti sąraše, kad mano laukų iš lentelės MySQL lašas Samantha0101 Web Design, Hosting & SEO 19 5 balandis 2008 07:25
Company of Heroes Žemas FPS! Blazing933 PC & konsolės Žaidimai 2 Lapkritis 27, 2007 05:33
Pagalba serverį su mysql Drewski526 Web Design, Hosting & SEO 1 Lapkritis 19, 2007 13:21
Web hosting service mano website.I ieškau interneto prieglobos paslaugų, kurios leidžia zion9495 Web Design, Hosting & SEO 1 6 rugsėjis 2007 22:45
Hostingas V. Mokama Hosting! Travis2k7 Web Design, Hosting & SEO 1 Rugpjūtis 30, 2007 19:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.