![]() |
|
| |||
| |||
| Pēc izskata apache esmu nolēmusi i turpinās izmantot hostinga sniedzējs Man ir problēma, though. Man ir MySQL5 datubāzi par manu comp un php5 i ir izveidotas vairākas tabulas savā datu bāzē un es vēlētos, lai tos saglabātu. Lieta ir i am savienojumu ar savu datu bāzi ar hostinga kompāniju un to paradis savienot. Man ir username paroli un db nosaukums completly setup, bet man šķiet, tā uzņēmēja nosaukums thats dod man problēmas. Ko es izmantot? Parasti, kad es to caur apache būtu localhost, bet IP nezināt, tas varētu būt tagad. IVE tryed manu comps IPv4 adresi, bet nestrādā ne pārliecinātos, vai tas bija pareizi darīt anyway. Paldies tautai par visu palīdzību pēdējā. |
|
| |||
| |||
| Čau Ja mēģināt izveidot savienojumu ar jūsu MySQL datu bāzi datorā no lapu mitināšanas uzņēmumiem serveri jums ir vairākas problēmas. Maz ticams, ka hostingu kompaniju ļaus savienojumus ar ārējiem serveriem, kas domā, ka viņu ugunsmūra drošības apsvērumu dēļ. Jums vajadzētu pārbaudīt to. Ja tie ļauj savienojumus gan tad jums būs nepieciešams noteikt resursdatora nosaukumu, kas savu publisko IP adresi (vai jums ir statiska ip adrese?). Tad, ja jums ir router jūsu atrašanās vietu, jums būs nepieciešams nosūtīt uz datoru, kas ir mysql servera to 3.306 ostā. Pat darot Jums ir problēmas ar lēnu vietu, jo ceļa dati ir jābrauc. Pēc izmaksu hostingu ar mysql serveri uzstādīt, es nedomāju tā vērts papildu centieni, un problēmas, izmantojot datoru. Tas ir kā jūs vēlaties to darīt, vai citā veidā (uz jūsu mītnes)? Es ceru, ka tas palīdz un jēga. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Thanks leo. pēc daudzām sarunām ar hostinga pakalpojumu es beidzot uzzināja, viņi infact viņi neļauj man pieslēgties ārpus avotu (firewall un stuff). Thanks very much atbildi. Ben PS bija man 5 stundas tērzēšanas ziņapmaiņas viņiem pateikt man, un es lūdza jautājumu 20 reizes vismaz aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Čau Prieks tev ir apakšā tā. Skaņas raksturīgas dažas web hosts! Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Kāpēc ne vienkārši pārvietotu datu bāzi un PHP skriptiem hostinga pakalpojumus. Tad jums nav jāsniedz ārpasauli piekļūt jūsu datoram, nevis tev ir saglabāt Apache darbojas savu PC visu laiku, ne arī jums ir uzturēt savu datoru ieslēgta visu laiku, ne arī jums vajadzīga statiska IP adrese, ne do yo uhave jāuztraucas datora crashing un kam nepieciešama jauna zābaku, ne jums ir galā datu bāze back-ups. Tas arī nozīmē, ka jūs varat eksperimentēt ar idejām un nav skrūves pat tiešsaistes datu bāzē, mēģinot lietas, par savu kopiju pirmais, pirms tās nodod atkal un turpinās dzīvot. Hostings, kas ietver mysql ir tik lēts (tas bieži izmet par brīvu), ka kāds Jūs novērtējat savu laiku, tas varētu izmaksāt mazāk par piecām stundām jūs pavada runā ar viņiem un, kad jūs pavada mēģināt atrisināt problēmu. |