![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Potom, čo hľadáte do apache som sa rozhodol aj naďalej používať poskytovateľa hostingu Mám problém, hoci. Mám MySQL5 databáze na môj comp a php5 som vytvorila niekoľko tabuliek v mojej databáze a rád bych, aby sa udržali. Ide o to som sa pripojíte na mojej databáze prostredníctvom hostiteľskej spoločnosti, a to zvyknutý pripojiť. Mám na užívateľské heslo a meno db kompletne nastavenia, ale aj cítiť jeho názov hostiteľa to je mi problémy. Čo by som použiť? Zvyčajne, keď som bol robíš cez apache by localhost im nejsem jistý, ale mohlo by to byť hneď. Ive tryed môjho comps IPv4 adresy, ale nefunguje nie je isté, že bola správna vec urobiť tak či tak. Vďaka ľudí za všetku pomoc posledný. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Ak sa snažíte pripojiť k vašej databázu MySQL na váš počítač zo stránky na vašom hostingu spoločnosti serveroch máte množstvo problémov. Je nepravdepodobné, že by hostiteľskej spoločnosti umožní pripojenie k externým serverom v myslení ich firewallu z bezpečnostných dôvodov. Mali by ste skontrolovať to. Ak tomu tak umožňujú pripojenie keď potom budete musieť nastaviť názov hostiteľa na vaše verejné IP adresy (máte statickú ip adresu?). Teda ak máte router na zadané miesto, ktoré budete potrebovať, aby postúpil portu 3306 na počítači, ktorý má mysql server na to. Dokonca tomu budete mať problémy s pomalým mieste, pretože cesta údaje sa na cestu. Na náklady na hosting s MySQL server nainštalovaný, nemyslím si, že jej aktíva na ďalšie práce a problémov pomocou počítača. Je to cesta, ktorú chcete robiť, alebo iným spôsobom (do svojho hostiteľa)? Dúfam, že to pomôže a dáva zmysel. Neváhajte ma kontaktovať, ak máte nejaké otázky. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Vďaka leo. Po mnohých diskusiách sa hostingové služby aj nakoniec zistil, že infact nie sú dovoľte mi pripojiť externý zdroj (firewall a podobne). Díky moc za odpoveď. Ben PS mi trvalo 5 hodín im správ im povedz mi to a aj otázku najmenej 20 krát aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Nazdar Som rád, že ste sa dostali až na dno to. Zvuky sú typické pre niektoré webové zástupcov! Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Prečo nie jednoducho previesť databázy a PHP skripty na hostingové služby. Potom nemáte k okolitému svetu prístup k počítaču, nie je to musíš udržať Apache beží na vlastnom PC po celú dobu, ani máte zachovať svoj vlastný počítač zapnutý neustále, ani vy potrebujete statickú IP adresu, ani yo uhave sa starať o svoj počítač burácení a vyžaduje znovu-boot, ani máte zvládnuť databázy Back-UPS. To tiež znamená, môžete experimentovať s nápady a nie mhouřit online databázu snaží veci na svoju kópiu prvej pred zmenou a po nich bude žiť. Hosting, ktorý zahŕňa mysql je tak lacný (často je to hádzať do zdarma), že to, čo ste hodnotu vlastného času na to by stálo menej ako päť hodín ste strávili hovoriť s nimi a čas strávil snaží problém vyriešiť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PHP MySQL, vytvorenie rozbaľovacej zoznam, ktorý berie v oblastiach, z tabuľky v mysql | Samantha0101 | Web Design, hosting & SEO | 19 | 5. apríla 2008 07:25 |
| Company of Heroes Nízke FPS! | Blazing933 | PC a herné konzoly | 2 | 27. novembra 2007 05:33 |
| Webserver pomôže s MySQL | Drewski526 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 19. novembra 2007 13:21 |
| Web hostingovej služby pre mojej website.I koukám na webhostingové služby, ktoré umožňujú | zion9495 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 6. September 2007 22:45 |
| VS hostingu zdarma Platený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. augusta 2007 19:05 |
| Thread Tools | |
| |