мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

МыСКЛ и хостинг компаније

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Мар 2008, 01:26
Мембер Гроуп

Након прегледа у апацхе сам одлучила да ћу наставити користити хостинг провидер
Имам проблем ипак.
Имам мыскл5 база података на мој цомп и пхп5 ја сам створио неколико столова у мом базу података и не желите да их задржите.

Ствар је сам се спаја на моју базу кроз хостинг предузећа и повезати га навика.

Ја сам корисничко име и лозинку дб комплетно име сетуп али осећам својим домаћин име давање мене тај проблем.
што би ја користити?
Обично када ми је било то кроз апацхе било би лоцалхост, али им не сигуран шта може бити сада.
Иве трыед мој цомпс ИПв4 адреса не ради, али није сигурно да је била права ствар за направити ионако.
Хвала људи за све помоћи у задње време.
Old 20. Мар 2008, 07:01
Донаторска Група

Бок

Ако се покушавате спојити на свој МыСКЛ база података на вашем рачунару са странице на вашем хостинг компанија сервер имате велики број проблема.
То је вероватно да ће нека хостинг фирму везе на спољне сервере ван њихове мисли заштитног зида из безбедносних разлога. Требало би да проверите то.
Ако они то дозвољавају везе иако тада ћете морати поставити име хост на свој јавних ИП адреса (да ли ви да има статичку ИП адресу?). Онда, ако имате рутери на вашој локацији, мораћете да напред лука 3306 на рачунару које има мыскл серверу на њега.

Чак и то да ћете имати проблема са спорим странице због стазу има податке да путују.
По цену хостинг са мыскл сервер инсталиран, не верујем својим исплати додатних напора и проблеме коришћењем Вашег рачунара.

Да ли је то начин на који желите то да урадите, или други начин (на ваш домаћин)?

Надам се да ово помаже и смисла.

Молимо, немојте се устручавати да ме контактирате ако имате било каквих питања.

Много Хвала

Лео
Old 20. Мар 2008, 10:10
Мембер Гроуп

Хвала Лео.
након многих разговора са хостинг услуга и коначно откривен инфацт они не дозволи ми да се спојите на спољног извора (фиреуалл и остало).
Хвала пуно за одговор.

Бен

ПС га је узео мене 5 сати ИМ порука за њих то телл ме и ЈА је питао питање 20 пута најмање аааргххххххх
Old 20. фебруар 2008, 15:00
Донаторска Група

Бок

Драго ми је да сте добили на дно га. Звук типичан за неке веб домаћини!

Много Хвала

Лео
Old 22. Мар 2008, 03:25
Мембер Гроуп

Зашто не једноставно пренети базу података и ПХП скрипте за хостинг услугу. Онда не би морали да даје спољним светом приступ рачунару, а не да ли ви морати држати Апацхе изводи на сопствени ПЦ свих времена, и не морате држати твој властити рачунар укључен све време, ни ви, што ви потребна статичку ИП адреса, нити јо ухаве бринути о вашем рачунару и пад система треба да ре-боот, не морате руковати база бацк-уп.

Такође значи да можете експериментисати са идејама, а не зашарафити онлине база података које покушавају ствари на ваш први примерак пре него их пребацили преко и иде уживо.

Хостинг који укљуцује мыскл је тако јефтина (то је често баца у бесплатно) без обзира да ли вредност сопственог времена, она би цене мање од пет сати провео ви разговарате са њима и време утрошено покушавају решити тај проблем.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц