![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Apache'nin i baktıktan sonra bir barındırma sağlayıcınıza kullanmaya devam edecek karar verdik
Ben de bir sorun var. Ben Zorunlu ve php5 benim veritabanı ve bunları saklamak istiyorsunuz çeşitli tablolar oluşturduk mysql5 veritabanı var. Bu şey benim veritabanı için hosting şirketi ile bağlantı ve bağlayın alışkanlık olduğunu. Ben kullanıcı adı şifre ve db "adı tamamen kurulum ama kendi ana adı hissediyorum bana sorunlar vererek şu. Ne kullanabiliriz? Genellikle ben yerel ama Sohbet değil emin bu olabilir şimdi olacağını apache'nin bu yapıyordu. Ive ama Comps IPv4 adresi tryed emin bunu zaten yapmak gereken en doğru şey olduğunu değil çalışmıyor. Tüm yardım için teşekkürler insanların son. |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba
Eğer MySQL veritabanı için bilgisayarda bir sayfa sorunları bir dizi var barındırma şirketleri sunucularına bağlanmak için çalışıyoruz. Bu hosting şirketi harici sunucularına bağlantı Güvenlik nedenleri için güvenlik duvarı sanıyordum sağlayacak mümkün değildir. Bu kontrol etmelisiniz. Statik bir IP adresi varsa onlar da bu durumda IP adresi için ana bilgisayar adını ayarlamak gerekir bağlantıları izin verebilir (mi?). Sonra eğer yerde bir yönlendirici varsa, üzerine mysql sunucusu da bilgisayara bağlantı noktası 3306 iletmek gerekir. Hatta veri seyahat ettiği yol nedeniyle yavaş bir site sorun yaşamayacaksınız yapıyorum. MySQL sunucusu kurulu ile barındırma ve maliyet olarak, ben onun ekstra çaba ve bilgisayarınızı kullanarak sorunları değer sanmıyorum. Bunun için, ya da diğer yolu da, ev sahibi () bunu yapmak istediğiniz yolu var mı? Bu yardımcı olur ve mantıklı umuyoruz. Lütfen herhangi bir sorunuz varsa bana ulaşmaktan çekinmeyin. Pek çok teşekkürler Leo |
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler leo.
dışarı onlar beni bir dış kaynak (güvenlik duvarı ve cesitli) bağlanmaya izin vermeyin infact sonunda buldum Service I barındıran bir çok tartışmalar sonra. Yanıt çok teşekkür ederiz. Ben PS benim için bana ve ben soru sordum söylemek mesajlaşma Sohbet 5 saat sürdü 20 kere en az aaarghhhhhhh at |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba
Bunu en altına var sevindim. Bazı web barındıran tipik Sesler! Pek çok teşekkürler Leo |
|
|
|||
|
|||
|
Neden sadece barındırma hizmeti için veri tabanı ve PHP betikleri aktarımı. Daha sonra bilgisayar dış dünya erişim sağlamak için değil, sizin Apache kendi PC üzerinde her zaman çalışır tutmak için var, ne yoksa var kendi PC her zaman açık tutmak için, ne yapmak , ne de statik bir IP adresi gerekir sen PC hakkında çökmesini endişe ve yeniden önyükleme gerek uhave yapmak, ne de geri veritabanımı kullanmak için-up var.
Ayrıca fikir ve kopyanızı önce onlara aktarılması ve canlı önce şeyleri deneyerek çevrimiçi veritabanı kadar vida deneme yapabilirsiniz demektir. MySQL'in içerir Barındırma kadar (genellikle ücretsiz) bu ne olursa olsun size kendi zaman değeri atılmış en ucuz olduğundan, onlarla konuşmak ve sorunu çözmek için çalışıyor harcanan zaman geçirdiğim beş saat daha az mal olacaktır. |