![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Після перегляду в Apache я вирішив, буду продовжувати використовувати хостинг-провайдера У мене є проблема, хоча. Я MySQL5 баз даних на моєму Comp і php5 Мною створено декілька таблиць в моїй базі даних, і я хотів би зберегти їх. Річ у тому, я підключенні до бази даних через хостингової компанією і її звичай Connect. У мене ім'я користувача, пароль і ім'я БД Completly настройка але я вважаю своїм ім'ям хоста Thats надану мені проблем. Що я можу використовувати? Зазвичай, коли я робив це через Apache було б Localhost, але їм не впевнений, що це може бути тепер. Ive Tryed привілеї моїй адресі IPv4, але не працюють, НЕ впевнений, що це правильний вчинок в жодному разі. Спасибі людям за всю допомогу, останнім часом. |
|
| |||
| |||
| Привіт Якщо ви намагаєтеся підключитися до бази даних MySQL на Вашому комп'ютері зі сторінки на сервери хостингової компанії у вас є ряд проблем. Малоймовірно, що хостінг компанії дозволить підключення до зовнішніх серверів з думали, що їх брандмауер з міркувань безпеки. Ви повинні перевірити це. Якщо вони дозволені з'єднання хоча тоді вам необхідно встановити ім'я хоста на ваш публічний адреса IP (чи є у вас статичний IP-адресу?). Тоді, якщо у вас є маршрутизатор на вашому місці, вам необхідно направити порт 3306 на комп'ютері з сервером MySQL на ньому. Навіть це у вас будуть проблеми з повільним сайт, тому що шляхи даних подорожувати. Ціна хостингу з MySQL сервер встановлений, я не думаю, що свою цінність додаткових зусиль і проблем за допомогою комп'ютера. Хіба це так, як ви хочете це зробити, або іншим способом (на ваш хост)? Я сподіваюся, що це допомагає, і має сенс. Будь ласка, не соромтеся звертатися до мене, якщо у вас є які-небудь питання. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Спасибо Лев. після довгих обговорень з хостингом я, нарешті, дізналася, що вони Infact вони не дають мені підключатися до зовнішніх джерелом (брандмауер і інше). Спасибо большое за ответ. Бена PS У мене пішло 5 годин ним повідомленнями для їх розповісти мені, і я задав питання в 20 разів принаймні aaarghhhhhhh |
|
| |||
| |||
| Привіт Рада, що ти потрапив у дні. Звук характерних для певних хостів мережі! Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Чому не можна просто перенести базу даних та PHP скрипти для хостингу. Тоді ви не повинні давати зовнішнього світу доступ до комп'ютера, ви не повинні тримати Apache працює на вашому комп'ютері весь час, і не потрібно тримати власний комп'ютер включений весь час, ні ви необхідності статичної IP адреси, ні робити років uhave турбуватися про комп'ютер збій і потребує перезавантаження, ні ви повинні обробляти бази даних Back-UPS. Це також означає, що ви можете експериментувати з ідеями, а не зіпсувати онлайнову базу даних, намагаючись речі на вашій копії, перш ніж передати їх знову і збираюся жити. Хостинг, що включає в себе MySQL це так дешево (це часто кидали в безкоштовно), що б ви не цінуємо ваш власний час, це буде коштувати менше, ніж за п'ять годин ви провели з ними розмовляти і часу ви витратили намагаються вирішити цю проблему. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PHP MySQL, створення випадаючого списку, який приймає поля з таблиці в MySQL | Samantha0101 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 19 | 5 квітня 2008 07:25 |
| Company Of Heroes Низький FPS! | Blazing933 | PC & консоль Gaming | 2 | 27 листопада 2007 05:33 |
| Webserver допомогти з MySQL | Drewski526 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 19 листопада 2007 13:21 |
| Веб-хостинг для моїх website.I шукаю веб-хостингу, які дозволяють | zion9495 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 6 вересня 2007 22:45 |
| Хостинг В. Платний хостинг! | Travis2k7 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 30 серпня 2007 19:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |