μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Φυσικό SEO "υπηρεσία για την επιχειρηματική μου web

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16ης Μαΐου 2008, 02:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Φυσικό SEO "υπηρεσία για την επιχειρηματική μου web

Έχω και λειτουργούν δύο τοποθεσίες για πλάκα. Αν είναι δυνατόν να μπορεί να είναι σε θέση να πάρετε μια επιχείρηση 'στο χώρο της διαφήμισης στο δικτυακό μου τόπο. Όπως είπα και οι εγκαταστάσεις αυτές δεν κέρδους για πλάκα. Θέλω να αποκτήσετε περισσότερα μέλη όμως. Πως μπορώ να τόπων για την έλξη σε περισσότερα μέλη με τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν κόλπα που θα μπορούσαν να παρουσιάζουν ένα μέσο άτομο να κάνει site τους πιο ορατή. Μπόρεσα να το καταλάβω πολύ λίγο από τα χέρια για την εμπειρία όσον αφορά τη λειτουργία των χώρων πηγαίνει. Σκέφτηκα ότι ίσως να είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσε να χειριστεί sar αλλά πολύ καλά. Χάρη κανείς εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να είστε σε θέση να δώσουν.
Ευχαριστώ και πάλι
Old 16ης Μαΐου 2008, 02:50
Διαχειριστής Ομάδα

Default Φυσικό SEO "υπηρεσία για την επιχειρηματική μου web

Θα πρέπει να βελτιστοποιήσουν τις σελίδες σας. Λέξεις-κλειδιά στον τίτλο, και μετα στη σελίδα στην H1, H2 και H3 ετικετών.

Θα χρειαστεί επίσης σύνδεσμοι ...

Καταχωρήστε το site σας στον κατάλογο του, γράφουν άρθρα και τους υποβάλλει κοινωνικές bookmarking sites και το άρθρο του καταλόγου.

Μπορείτε, επίσης, ανάγκη loots ζουμερό περιεχόμενο της Νίκαιας για την αράχνες να ανιχνεύσουμε και ευρετήριο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 ρίξει Λειτουργικά συστήματα Windows 6 21 Μαρ 2009 08:54
Νέα εδώ και χρειάζονται βοήθεια για να "Φυσικά SEO"! brooklynsual Web Design, Hosting & SEO 3 12 Δεκ. 2008 21:08
"Οι τοπικές SEO" υπηρεσία για την επιχειρηματική μου web Jimmy COSTO Web Design, Hosting & SEO 1 4η Μαΐου 2008 10:59
Πώς Μπορώ να Buld Επιχειρησιακό Σύστημα, Διαχείριση Το Επιχειρησιακό Σύστημα? 597 Γενικά Λογισμικό Chat 2 3η Δεκ. 2007 12:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.