мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Природне СЕО "услугу за моје уеб бусинесс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 сви 2008, 02:16
Нови члан групе

Default Природне СЕО "услугу за моје уеб бусинесс

Имам и да делује две странице за забаву. Ако је могуће ЈА мај моћи добити пословну 'то место огласа на мојим страницама. Као што сам рекао овим страницама су за забаву а не профит. ЈА оскудица за добити више чланова ипак. Како могу добити моје уеб странице на провући у више чланова са претраживачима. Има ли каквих трикова можеш показати просечна особа како би им страница више видљив. Ја сам била у могућности схватити сасвим мало над руке на искуство што се тиче оперативног иде на веб локације. Мислио сам да би то могло бити више него што могу поднијети, али далеко САР тако добро. Хвала испред времена за било какву помоћ сте мај бити у стању да да.
Хвала опет
Old 16 сви 2008, 02:50
Администратор Гроуп

Default Природне СЕО "услугу за моје уеб бусинесс

Треба да се оптимизујете своје Уеб странице. Кључне речи у наслов, мета и на страници у Х1, Х2 и Х3 тагове.

Те исто тако требате линкови ...

Пошаљите ваше странице на каталог'с, писање чланака и пошаљите их на Социал Боокмаркинг интерфејса и рад каталог'с.

Те исто тако требате лоотс за лепо сочан садржај за спидерс за претрагу и индексирање.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц