менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Природні SEO "послуги для мого веб-бізнесу

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Природні SEO "послуги для мого веб-бізнесу

Я володіють і керують два місця для веселощів. Якщо можна, я можу отримати бізнесу розмістити оголошення на моєму сайті. Як я вже сказав, що ці сайти для задоволення, не прибули. Я хочу, щоб отримати більше, хоча члени. Як я можу отримати свої сайти вивести у більш членів у пошукових системах. Чи є які трюки можна показати середньому людині зробити свій сайт більш помітним. Мені вдалося з'ясувати, зовсім трохи від рук про досвід у міру експлуатації сайтах йде. Я думала, вона може бути більше, ніж я можу підняти, але SAR поки що все гаразд. Спасибо заранее за будь-яку допомогу вам можуть дати.
Ще раз спасибі
Old
Адміністратор групи

Default Природні SEO "послуги для мого веб-бізнесу

Вам необхідно оптимізувати ваші сторінки. Ключові слова в назві, Мета і на сторінці в H1, H2 і H3 позначки.

Необхідно також посилання ...

Запропонуйте свій сайт каталогу, писати статті, та представити їх на сайти соціальних закладок і статті каталогу.

Вам також необхідно Loots Ніцци соковиті змісту для павуків для сканування та індексування.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1 сарай Операційні системи Windows 6 21 березня 2009 08:54
Нове тут і потрібна допомога в "Природні SEO"! brooklynsual Веб дизайн, хостинг & SEO 3 12 грудня 2008 21:08
"Служба Місцеві SEO" для мого веб-бізнесу Джиммі Costo Веб дизайн, хостинг & SEO 1 4 травня 2008 10:59
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.