![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хело ЗОП. Имам нужда от помощ направи сайт на Dreamweaver, но и с вход и регистър опции също. Как го правиш DAT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо тип на сайта си решения.
| |||
| |||
| davehybird Im вземане образователен сайт LOL за моята tution така ще ви помогне идеята тогава? и ще го има вход един регистър alredy кодирани за мен и имам нужда да ми го код самостоятелно? |
|
| |||
| |||
| Wordpress софтуер ще ви позволи да влезете и другите също. Можете да публикувате статии и други могат да вход и коментари по тях. Това е далеч по-лесно, отколкото кодиране нещо от нулата и той ще изглежда много по-професионално. |
|
| |||
| |||
| ОК ден се опитвам то. N виж ОО аз правя Много благодаря за помощта |
|
| |||
| |||
| Wordpress е само сценарий, можете да подадете 1000 години на различни скинове към него също. Така че промяна на дизайна след инсталирането е много бързо и лесно. |
|
| |||
| |||
| davehybird Свалих WordPress но след свалянето Уот направя U направя? може да ми помогнеш, като ми инструкциите стъпка по стъпка, моля? |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да качите файловете си домакин и настройка на MySQL база данни, винаги можете да го направи с WordPress, ако не знаете какво правите. В дори предлагат хостинг. |
|
| |||
| |||
| И как и настройка DA MySQL база данни? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP ми Admin? Аз не мисля, че знаете какво правите. Wordpress е основно един Blogging на двигателя - за блогове. Какво се опитвате да създадете?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ при вземане на видео говорител на сайта | muzna | Мултимедия & Codecs | 0 | 28 май 2009 г. 23:53 |
| Осъществяване ваш собствен ISP Не Broadcasting уебсайт. Много въпроси. | pest79456 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 18 | 30 Април 2009 09:29 |
| Най-добър сайт за безплатен хостинг уеб сайт? | mxmad32 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 9 | 10 Jan 2008 11:58 |
| Осъществяване Моят първи компютър. | Counterstriker | Общи Хардуер Чат | 14 | 20 декември 2007 03:01 |
| Осъществяване Фото DVD | tinkerbell | Мултимедия & Codecs | 2 | 2-ро Дек 2007 12:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |