![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vrtulník PPL. Potřebuji pomoci vytvořit webové stránky, na Dreamweaver, ale s možností přihlášení a zaregistrujte se také. jak si udělat dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč typ stránky jste tvorby.
| |||
| |||
| davehybird im vytvořit vzdělávací internetová stránka lol na můj tuce tak bude váš nápad pomůže pak? a bude mít jeden přihlášení registrovat již zakódované pro mě nebo i potřeba kód je moje vlastní? |
|
| |||
| |||
| Wordpress software vám umožní přihlášení a ostatní taky. Můžete post předměty a ostatní mohou přihlásit a komentář k nim. Je to mnohem jednodušší, než kódování něco na zelené louce a bude vypadat mnohem více profesionální. |
|
| |||
| |||
| ok den i vyzkoušet. n viz hw i to díky moc za pomoc |
|
| |||
| |||
| Wordpress je jen skript, můžete požádat o 1000 různých skinů na něj příliš. Tak by došlo ke změně designu po instalace je velmi rychlá a snadná. |
|
| |||
| |||
| davehybird i staľené wordpress, ale po stažení co dělat a dělat? mi může pomoci tím, že se mi instrukce krok za krokem, prosím? |
|
| |||
| |||
| Musíte nahrát soubory do svého hostitele a nastavení mysql databáze, mohli jste si ji vždy provést wordpress, pokud nevíte, co děláte. V nabídce i hosting. |
|
| |||
| |||
| tak, jak u nastavení da mysql databáze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin? Nemyslím si, že víte, co děláte. Wordpress je v podstatě blogů motoru - pro blogy. Co se snažíte vytvořit?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s tvorbu video mluvčí internetové stránky | muzna | Multimedia & Kodeky | 0 | 28. května 2009 23:53 |
| Tvorba vlastních ISP Není vysílání internetových stránkách. Hodně otázek. | pest79456 | Web Design, hosting & SEO | 18 | 30. dubna 2009 09:29 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| Tvorba Moje první PC. | Counterstriker | Obecné Hardware Chat | 14 | 20. prosinec 2007 03:01 |
| Foto Tvorba DVD | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. prosince 2007 12:24 |
| Thread Nástroje | |
| |