![]() |
|
| |||
| |||
| HELO PPL. Χρειάζομαι βοήθεια μια ιστοσελίδα για το Dreamweaver, αλλά με το μητρώο και επιλογές σύνδεσης πολύ. τι κάνετε; dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί το είδος του site κάνεις.
| |||
| |||
| davehybird im μια εκπαιδευτική ιστοσελίδα για lol μου οργάνου προκειμένου ιδέα θα σας βοηθήσει στη συνέχεια; και θα έχει έναν κωδικό σύνδεσης μητρώο alredy κωδικευμένα για μένα ή εγώ πρέπει να κώδικα μου αυτο; |
|
| |||
| |||
| Wordpress λογισμικού θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε και άλλοι. Μπορείτε να υστέρων και άλλα αντικείμενα που μπορεί να συνδεθεί και να τις σχολιάσει. Είναι πολύ ευκολότερο από την κωδικοποίηση κάτι από το μηδέν και θα εξετάσουμε πολύ πιο επαγγελματικά. |
|
| |||
| |||
| ok i den δοκιμάσω. n βλ. hw κάνω ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Wordpress είναι μόνο το σενάριο, μπορείτε να εφαρμόσετε το 1000 από διάφορα δέρματα με αυτήν. Έτσι αλλάζει το σχεδιασμό μετά την εγκατάσταση είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. |
|
| |||
| |||
| davehybird i τηλεφορτωθούν wordpress αλλά μετά τη λήψη wat do u do? μπορεί να με βοηθήσει από που μου δίνετε οδηγίες βήμα προς βήμα παρακαλώ; |
|
| |||
| |||
| Θα χρειαστεί να φορτώσετε τα αρχεία να σας φιλοξενήσει και ρύθμισης της βάσης δεδομένων mysql, μπορείς πάντα να το κάνει από WordPress αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Η προσφορά έστω και φιλοξενία. |
|
| |||
| |||
| ναι, πώς και setup da mysql βάση δεδομένων; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin; Δεν νομίζω ότι ξέρετε τι κάνετε. Wordpress αποτελεί ουσιαστικά ένα blogging κινητήρα - για τα blogs. Τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε;