![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey ppl. Treba mi pomoć izradu web sajt na Dreamweaver ali sa prijavom i registrirati opcije previše. Kako ste to dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto vrstu site are you making.
| |||
| |||
| davehybird im stvaranje obrazovne website lol za moj tution tako će svoju ideju pomoći onda? i da će ga imati login već kodiran jednom registrirati za mene ili da moram kod njega samo moje? |
|
| |||
| |||
| Wordpress software će vam omogućiti prijavu i drugi previše. Možete postavljati predmeti i drugi mogu prijaviti i komentiranje na njima. To je daleko lakše nego kodiranje nešto od nule i to će izgledati daleko više profesionalne. |
|
| |||
| |||
| ok den ja probati. n vidjeti HW učiniti puno hvala za vaša pomoć |
|
| |||
| |||
| Wordpress je samo skriptu možete primjenjivati 1000-tih različitih skinova za njega previše. Pa mjenjanje dizajna nakon instaliranja je vrlo brz i jednostavan. |
|
| |||
| |||
| davehybird ja preuzimanje datoteka WordPress ali nakon preuzimanja wat obaviti u učiniti? može pomoć mene vanjska strana mimo davanje mene upute korak po korak, molim te? |
|
| |||
| |||
| Morate učitati datoteke na vaš domaćin i postavljanje na mysql baze, uvijek možeš dobiti to učiniti WordPress ako ne znate što radite. U ponudi čak hosting. |
|
| |||
| |||
| kako obaviti u setup da MySQL bazu podataka? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP Moj Admin? Ne mislim da znate ono što radite. Je u osnovi Wordpress Blogging engine - za blogove. Što pokušavaju napraviti?