![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| helo ppl. Segítségre van szükségem, hogy a honlapon a Dreamweaver, de a bejelentkezés és a nyilvántartás lehetőségek is. how do you do dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért típusú site are you making.
| |||
| |||
| davehybird im, hogy egy oktatási honlap lol az én ménynél úgy fog segíteni, akkor a te ötleted? és lesz egy belépés regisztráció alredy kódolt vagy nekem szükségem van, hogy ez az én saját kódot? |
|
| |||
| |||
| Wordpress szoftver lehetővé teszi a bejelentkezést, és másokat is. Ön el tudja küldeni a cikkeket és mások bejelentkezés és véleményezzék azokat. Sokkal egyszerűbb, mint a kódolás valamit a semmiből, és azt látod sokkal szakember. |
|
| |||
| |||
| OK den próbálom meg. n lásd hw Én köszönöm a sok a segítséget |
|
| |||
| |||
| Wordpress csak a forgatókönyvet, akkor lehet alkalmazni, a 1000 különböző bőrök azt is. Így változik a tervezési install után nagyon gyorsan és egyszerűen. |
|
| |||
| |||
| davehybird Letöltöttem wordpress, de letöltés után wat do u do? tud segítsen nekem ki, hogy nekem utasításokat lépésről lépésre kérem? |
|
| |||
| |||
| Be kell feltölteni a fájlokat, hogy a fogadó és a MySQL adatbázis-beállítás, akkor mindig ez történik wordpress ha nem tudod, mit csinálsz. A tárhelyet is kínál. |
|
| |||
| |||
| igen, hogyan csinál u setup da MySQL adatbázist? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin? Nem hiszem, hogy tudod mit csinálsz. Wordpress alapvetően bloggoló motor - a blogok. Mit kíván létrehozni?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a videó szóvivője honlapja | muzna | Multimédia és kodekek | 0 | 28. május 2009 23:53 |
| A saját ISP Nem műsorszolgáltatásról a honlapon. Sok kérdés. | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 30. április 2009 09:29 |
| A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10. január 2008 11:58 |
| A My First számítógépen. | Counterstriker | Általános fémáru Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| A Photo DVD | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 2 | 2. december 2007 12:24 |
| Téma eszközök | |
| |