![]() |
|
| |||
| |||
| helo ppl. אני זקוק לעזרה בביצוע באתר Dreamweaver אך עם הכניסה ולהירשם אפשרויות מדי. איך אתה עושה את DAT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה סוג של אתר אתה קבלת.
| |||
| |||
| davehybird im כריתת אתר חינוכי LOL שלי tution כך יהיה הרעיון שלך לעזור אז? ויהיה זה חייב הכניסה של קוד הרשמה alredy בשבילי או שאני צריך זה את הקוד עצמו? |
|
| |||
| |||
| Wordpress התוכנה תאפשר לך להתחבר ואחרים מדי. אתה יכול לכתוב מאמרים אחרים יכולים הכניסה ואת התגובה עליהן. זה הרבה יותר קל מאשר קידוד משהו מהתחלה וזה יראה הרבה יותר מקצועי. |
|
| |||
| |||
| אישור den אני לנסות את זה. N HW אני רוצה לראות תודה רבה לך על העזרה |
|
| |||
| |||
| Wordpress הוא רק את הסקריפט, אתה יכול ליישם 1000 של פריטי מעטפת שונים אליו מדי. אז לשנות את העיצוב לאחר התקנת מאוד מהירה וקלה. |
|
| |||
| |||
| davehybird אני הורדתי wordpress אך לאחר ההורדה wat U לעשות לעשות? יכול לעזור לי לתת לי הוראות על ידי Step By Step בבקשה? |
|
| |||
| |||
| אתה צריך להעלות את הקבצים שלך ואת מארח את תוכנית ההתקנה של מסד הנתונים MySQL, תמיד אתה יכול לקבל את זה נעשה על ידי wordpress אם אינך יודע מה אתה עושה. את אפילו מציעים אירוח. |
|
| |||
| |||
| אז איך U Setup da הנתונים MySQL? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP מנהל אזור? אני לא חושב שאתה יודע מה אתה עושה. Wordpress הוא בעצם בלוגים של מנוע - על בלוגים. מה אתה מנסה ליצור?