![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hello ppl. Man reikia pagalbos kuriant ant Dreamweaver svetainę, bet su prisijungimo ir registro duomenys taip pat. How do you do dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl tipo svetainės Jums reikia.
| |||
| |||
| davehybird im priėmimo švietimo svetainėje lol mano šiaip tai bus jūsų idėja padėti tada? ir ji buvo prisijungusi registras alredy koduojami man arba Man reikia kodo, kad mano savarankiškai? |
|
| |||
| |||
| WordPress programinė įranga leis Jums prisijungti ir kitus. Jūs negalite rašyti straipsnius ir kiti galėtų prisijungti ir komentarą apie jas. Jis yra daug lengviau nei kodavimo kažką nuo nulio, ir tai atrodys kur kas daugiau profesionalų. |
|
| |||
| |||
| Gerai den i try it. N pamatyti HW Aš Thanks a lot for your help |
|
| |||
| |||
| WordPress yra tik scenarijus, galima taikyti 1000's įvairių odos į ją taip pat. Taigi keičiasi įdiegę dizainas labai greitai ir lengvai. |
|
| |||
| |||
| davehybird I downloaded WordPress bet po atsisiuntimo wat do u do? can help me out, suteikiant man instrukcijas žingsnis po žingsnio please? |
|
| |||
| |||
| Jums reikia įkelti failus į savo šeimininke ir sąranka MySQL duomenų bazės, galima visada gauti tai padaryti WordPress jei jūs nežinote, ką darai. Net siūlo priegloba. |
|
| |||
| |||
| Taigi, kaip ir sąranka da MySQL duomenų bazę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin? Nemanau, kad žinote, ką darote. WordPress iš esmės blogų variklis - už dienoraščius. Kokie jūs bandote sukurti?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos su priėmimo vaizdo atstovė svetainėje | muzna | Multimedia & Codecs | 0 | Gegužė 28, 2009 23:53 |
| Paversti savo IPT Ne Transliavimo svetainė. Daug klausimų. | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 18 | Balandis 30, 2009 09:29 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Making Mano pirmasis kompiuteris. | Counterstriker | General Hardware Chat | 14 | 20 gruodis 2007 03:01 |
| Padaryti dvd su nuotraukomis | Tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 2 gruodis 2007 12:24 |
| Temos įrankiai | |
| |