![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Helo ppl. Am nevoie de ajutor pentru a face un site web pe Dreamweaver, dar cu opţiuni de conectare şi registru prea. Cum sa faci dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce tip de site-ul se tine de luare.
| |||
| |||
| davehybird im a face un învăţământ lol pentru site-ul meu tution deci ideea ta va ajuta, atunci? şi va avea un registru de conectare alredy codificate pentru mine sau am nevoie să mi-l cod auto? |
|
| |||
| |||
| Wordpress software vă va permite să vă conectaţi şi altele asemenea. Puteţi posta articole si altele pot login şi comentarii cu privire la acestea. Este de departe mai uşor decât de codificare ceva de la zero şi va arăta mult mai profesional. |
|
| |||
| |||
| ok den i-l încercaţi. n vezi hw fac Mulţumesc mult pentru ajutor |
|
| |||
| |||
| Wordpress este doar script-ul, puteţi aplica din 1000 de la diferite piei asta. Deci, schimbarea de design după instalare este foarte rapid şi uşor. |
|
| |||
| |||
| Am descarcat de davehybird WordPress dar după descărcarea wat do u do? pot sa ma ajuti sa-mi dai de instrucţiuni pas cu pas te rog? |
|
| |||
| |||
| Ai nevoie pentru a încărca fişiere de la gazdă, şi de instalare de baze de date mysql, ai putea sa-l aduc mereu făcut de WordPress, dacă nu ştiţi ce faceţi. Chiar şi de oferta de hosting. |
|
| |||
| |||
| aşa cum a face u setup da baza de date MySQL? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin? Nu cred că ştiţi ce faceţi. Wordpress este, în principiu, un motor de blog - pentru blog-uri. Ce doriţi să creaţi?