![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vrtuľník ALS. Potrebujem pomôcť vytvoriť webové stránky, na Dreamweaver, ale s možnosťou prihlásenie a zaregistrujte sa tiež. ako si urobiť dát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo typ stránky ste tvorby.
| |||
| |||
| davehybird im vytvoriť vzdelávacie internetová stránka lol na môj túcie tak bude váš nápad pomôže potom? a bude mať jeden prihlásení registrovať už zakódovaného pre mňa alebo aj potreba kód je moje vlastné? |
|
| |||
| |||
| Wordpress softvér vám umožní prihlásení a ostatné taky. Môžete post predmety a ostatné môžu prihlásiť a komentár k nim. Je to oveľa jednoduchšie, ako kódovanie niečo na zelenej lúke a bude vyzerať omnoho viac profesionálne. |
|
| |||
| |||
| ok deň aj vyskúšať. n pozri hw i to díky moc za pomoc |
|
| |||
| |||
| Wordpress je len skript, môžete požiadať o 1000 rôznych skinů na neho príliš. Tak by došlo k zmene dizajnu po inštalácia je veľmi rýchla a ľahká. |
|
| |||
| |||
| davehybird aj stiahnuty wordpress, ale po stiahnutí čo robiť a robiť? mi môže pomôcť tým, že sa mi inštrukcie krok za krokom, prosím? |
|
| |||
| |||
| Musíte nahrať súbory do svojho hostiteľa a nastavenia mysql databázy, mohli ste si ju vždy vykonať wordpress, ak neviete, čo robíte. V ponuke aj hosting. |
|
| |||
| |||
| tak, ako u nastavenia da mysql databázy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP My Admin? Nemyslím si, že viete, čo robíte. Wordpress je v podstate blogů motora - pre blogy. Čo sa snažíte vytvoriť?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s tvorbu video hovorca internetovej stránky | mužná | Multimedia & Kodeky | 0 | 28. mája 2009 23:53 |
| Tvorba vlastných ISP Nie je vysielanie internetových stránkach. Veľa otázok. | pest79456 | Web Design, hosting & SEO | 18 | 30. apríla 2009 09:29 |
| Najlepšie free website hosting pre webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. januára 2008 11:58 |
| Tvorba Moje prvé PC. | Counterstriker | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| Foto Tvorba DVD | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. decembra 2007 12:24 |
| Thread Tools | |
| |