![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы ппл. Треба ми помоћ израду уеб сајт на Дреамуеавер али са пријавом и регистровати опције превише. Како сте то дат? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто врсту сите аре ыоу макинг.
| |||
| |||
| давехыбирд им стварање образовне уебсите лол за мој тутион тако ће своју идеју помоћи онда? и да ће га имати логин већ кодиран једном регистровати за мене или да морам код њега само моје? |
|
| |||
| |||
| Уордпресс софтуаре ће вам омогућити пријаву и други превише. Можете постављати предмети и други могу пријавити и коментарисање на њима. То је далеко лакше него кодирање нешто од нуле и то ће изгледати далеко више професионалне. |
|
| |||
| |||
| ок ден ја пробати. н видети ХУ учинити пуно хвала за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Уордпресс је само скрипту можете примењивати 1000-тих различитих скинова за њега превише. Па мијењање дизајна након инсталације је веома брз и једноставан. |
|
| |||
| |||
| давехыбирд ја скидати податке УордПресс али након преузимања уат чинити у учинити? може помоћ мене вањска страна код давање мене упутства корак по корак, молим те? |
|
| |||
| |||
| Треба да отпремите датотеке на ваш домаћин и постављање на мыскл базе, увек можеш добити то учинити УордПресс ако не знате шта радите. У понуди чак хостинг. |
|
| |||
| |||
| како чинити у сетуп да МыСКЛ базу података? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПХП Мој Админ? Не мислим да знате оно што радите. Је у основи Уордпресс блоггинг енгине - за блогове. Шта покушавају направити?