![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| HELO PPL. Мені потрібна допомога у створенні сайту на Dreamweaver, але з Увійти, щоб зареєструватися варіанти. Як ся маєте DAT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому тип сайту, ти робиш.
| |||
| |||
| davehybird ним рішень освітній сайт для мого LOL опіоїдних замісну таким буде ваша ідея допомогти тоді? і чи буде вона мати Увійти Реєстрація alredy закодовані для мене, чи мені потрібно його коду моє "Я"? |
|
| |||
| |||
| Wordpress програмне забезпечення дозволить Вам Логін і інші теж. Ви можете розмістити статті та інші можуть Логін і прокоментувати їх. Це набагато легше, ніж щось кодування з нуля, і вона буде виглядати більш професійно. |
|
| |||
| |||
| OK й день спробувати. N см. HW я Величезне спасибі за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Wordpress це просто скрипт, ви можете застосувати 1000-х різних скінів до нього теж. Така зміна дизайну після установки дуже швидко і легко. |
|
| |||
| |||
| davehybird я завантажив WordPress, але після завантаження Wat Do U Do? може допомогти мені, даючи мені інструкції крок за кроком, будь ласка? |
|
| |||
| |||
| Вам потрібно завантажити файли на ваш хост і налаштування бази даних MySQL, ви завжди могли б це було зроблено на WordPress, якщо ви не знаєте, що ви робите. Навіть пропонують хостинг. |
|
| |||
| |||
| Так як U DA установці MySQL базу даних? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій PHP Admin? Я не думаю, Ви знаєте, що ви робите. Wordpress є основним двигуном блогами - для блогів. Що ви хочете створити?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з представником робити відео для веб-сайту | muzna | Мультимедіа & кодеки | 0 | 28 травня 2009 23:53 |
| Створення Your Own провайдер не передає веб-сайт. Багато питань. | pest79456 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 18 | 30 квітня 2009 09:29 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Створення Мій перший комп'ютер. | Counterstriker | Генеральний обладнання чат | 14 | 20 грудня 2007 03:01 |
| Фото внесення DVD | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 грудня 2007 12:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |