![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| serverguy Im опитва да създаде интернет страница, главно с помощта на Dreamweaver, ако е възможно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво имаш направено от него до този момент? Знаете ли основния HTML? Знаете ли какво искате сайта ви да изглежда?
|
| |||
| |||
| serverguy Знам как да се направи сайт с прости използвате HTML за Dreamweaver NI знам как ще изглеждат, но единственият проблем е, че аз имам Не знам как да се добави регистър и за вход в сайта, че Dreamweaver. GT назад |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако просто искате просто да парола защитят някои страници след това се опитайте да използвате htaccess (търсене за htaccess вход) В противен случай ще трябва да научат PHP / MySQL или ASP.NET да направи интерактивна страница.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ОК, но арго U GT DA скрипт на влизане н регистър готови изработени или U трябва да научат PHP N всички DAT? |
|
| |||
| |||
| Знаете ли всъщност направи това? Цитат:
|
| |||
| |||
| serverguy Помогни ми, моля. |
|
| |||
| |||
| За последен път, не за търсене, за htaccess вход Ние не се плаща да бъдеш тук, а някои неща, които трябва да направите и сами. Аз ще включват препратка към Google търсене, така че не се налага да го направя сам. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Аз все още нямат представа за това, което се опитва да постигне било начин.
|
| |||
| |||
| serverguy Аз съм се опитват да постигнат добър уебсайт, но аз знам как да направите сайта N всичко това. Но на мястото са били и се нуждаят от помощ N DONT разберат как е, че сте Вход / Регистрация на уеб сайта и как го правиш това. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Зависи от това какво искате да сте в състояние да направим. Обикновено, ако имате вход системи регистрирани потребители могат да взаимодействат със сайт, като по форуми, където може да публикувате. Или имате профил др Това се прави с помощта на уеб приложение, кодирани в нещо като PHP и MySQL или ASPX т.н. за базата данни. Ученето на език е много дълги разстояния, а вие трябва да постоянствувам да отида никъде. Минимум две години, преди да са професионални. Ако това е, което искаш да направиш, тогава започвате да търсите PHP / MySQL обучение, уроци и видеоклипове. Въпреки това, ако не искате да трябва да се научиш да код и просто искам хората да могат да се логнете за да видите някои страници и т.н. след това DO А ЗА ТЪРСЕНЕ htaccess вход Ако ви се чете за това ще научите това е начин да се ограничават потребителите от някои страници и могат да бъдат направени в атрактивна форма за вход.