μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Χρειάζεστε βοήθεια σε μια ιστοσελίδα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουλ 2008, 14:33
Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια σε μια ιστοσελίδα

serverguy im προσπαθεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, κυρίως με τη χρήση Dreamweaver, αν είναι δυνατόν.
Old 11 Ιουλ 2008, 15:57
Συντονιστής Ομάδας

Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα από αυτό;

Ξέρετε βασικό HTML;

Ξέρετε τι θέλετε το site σας να μοιάζει;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 13 Ιουλίου 2008, 05:54
Μέλος Ομάδα

serverguy ξέρω πώς να το κάνουν στο δικτυακό τόπο για την απλή χρήση HTML Dreamweaver ni ξέρει πώς θα μοιάζει, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι i dont ξέρει πώς να προσθέσετε μητρώο και σύνδεσης με την ιστοσελίδα σκέψης Dreamweaver. gt πίσω
Old 13 Ιουλίου 2008, 07:17
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mukz View Post
serverguy ξέρω πώς να το κάνουν στο δικτυακό τόπο για την απλή χρήση HTML Dreamweaver ni ξέρει πώς θα μοιάζει, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι i dont ξέρει πώς να προσθέσετε μητρώο και σύνδεσης με την ιστοσελίδα σκέψης Dreamweaver. gt πίσω
Theres μια σειρά από τρόπους για την προσθήκη login / ιδιωτικού σελίδες στον ιστοχώρο σας, ανάλογα με το τι θέλετε να επιτύχετε.

Αν απλώς θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης κάποιες σελίδες τότε δοκιμάστε htaccess (αναζήτηση htaccess login)

Διαφορετικά θα πρέπει να μάθουν PHP / MySQL ή ASP.NET να κάνει την σελίδα διαδραστικό.

Old 14 Ιουλ 2008, 08:52
Μέλος Ομάδα

ok αλλά επίκλισης u gt da γραφή της σύνδεσής n μητρώο ή έτοιμα και πρέπει να μάθουν όλα τα php n dat?
Old 14 Ιουλ 2008, 09:40
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως στην πραγματικότητα το κάνετε αυτό;;
Απόσπασμα:
Αν απλώς θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης κάποιες σελίδες τότε δοκιμάστε htaccess (αναζήτηση htaccess login)

Old 18η Ιουλ 2008, 12:36
Μέλος Ομάδα

serverguy βοήθησέ με σε παρακαλώ.
Old 18η Ιουλ 2008, 14:49
Συντονιστής Ομάδας

Για τελευταία φορά, κάνετε μια αναζήτηση για htaccess login

Δεν είμαστε εδώ για να καταβληθεί, καθώς και κάποια πράγματα που έχετε να κάνετε εσείς.

Θα περιλαμβάνει τη σύνδεση με τις Google έρευνα, ώστε να μην έχετε να κάνετε μόνοι σας.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

Ακόμα δεν έχουν ιδέα για το τι σας προσπαθεί να επιτύχει τις δύο κατευθύνσεις.

Old 19η Ιουλίου 2008, 07:00
Μέλος Ομάδα

serverguy είμαι προσπαθούμε να επιτύχουμε μια καλή ιστοσελίδα, αλλά ξέρω πώς να γίνει η ιστοσελίδα ν όλα αυτά. Όμως, ο τόπος ήταν ανάγκη βοηθήσει ν i dont καταλαβαίνω πώς είναι ότι έχετε σύνδεση / εγγραφή στην ιστοσελίδα και πώς να το κάνεις αυτό.
Old 19η Ιουλίου 2008, 08:13
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mukz View Post
serverguy είμαι προσπαθούμε να επιτύχουμε μια καλή ιστοσελίδα, αλλά ξέρω πώς να γίνει η ιστοσελίδα ν όλα αυτά. Όμως, ο τόπος ήταν ανάγκη βοηθήσει ν i dont καταλαβαίνω πώς είναι ότι έχετε σύνδεση / εγγραφή στην ιστοσελίδα και πώς να το κάνεις αυτό.
Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το νήμα αν δεν προσπαθήσουμε πραγματικά κάνει αυτά που λέω.

Εξαρτάται από το τι θέλετε να μπορείτε να κάνετε. Κανονικά, αν έχετε login συστήματα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το δικτυακό τόπο, όπως και σε φόρουμ όπου μπορεί κανείς να υστέρων.

Ή έχουν λογαριασμό κλπ.

Αυτό γίνεται με τη χρήση ενός web εφαρμογή, κωδικοποιούνται σε κάτι όπως PHP ή aspx και MySQL κτλ για τη βάση δεδομένων.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι πολύ μακρύς και πρέπει να επιμείνουμε για να οπουδήποτε. Τουλάχιστον δύο χρόνια πριν να είναι καλά.

Εάν αυτό είναι ό, τι θέλετε να κάνει, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε την αναζήτηση για PHP / MySQL εκπαίδευση, tutorials και βίντεο.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να πρέπει να μάθουν να κώδικα, και οι άνθρωποι θέλουν απλά να είναι σε θέση να συνδεθείτε για να δείτε ορισμένες σελίδες κλπ τότε DO A SEARCH FOR htaccess login

Αν διαβάσει κανείς γι 'αυτούς, θα μάθουν ότι είναι ένας τρόπος για να περιορίσει τους χρήστες από ορισμένες σελίδες, και μπορεί να γίνει σε μια ελκυστική μορφή σύνδεσης.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε βοήθεια για να κάνει βίντεο εκπρόσωπος ιστοσελίδα muzna Multimedia & Codecs 0 28 Μαΐου 2009 23:53
Κάνοντας τη δική σας ISP Δεν Broadcasting μιας ιστοσελίδας. Πολλά ερωτήματα. pest79456 Web Design, Hosting & SEO 18 30 Απρ 2009 09:29
Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 Ιαν 2008 11:58
Κάνοντας Η πρώτη μου υπολογιστή. Counterstriker Γενική Συζήτηση Hardware 14 20 Δεκ. 2007 03:01
Κάνοντας Photo DVD tinkerbell Multimedia & Codecs 2 2η Δεκ. 2007 12:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.