![]() |
|
| |||
| |||
| serverguy im προσπαθεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, κυρίως με τη χρήση Dreamweaver, αν είναι δυνατόν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα από αυτό; Ξέρετε βασικό HTML; Ξέρετε τι θέλετε το site σας να μοιάζει;
|
| |||
| |||
| serverguy ξέρω πώς να το κάνουν στο δικτυακό τόπο για την απλή χρήση HTML Dreamweaver ni ξέρει πώς θα μοιάζει, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι i dont ξέρει πώς να προσθέσετε μητρώο και σύνδεσης με την ιστοσελίδα σκέψης Dreamweaver. gt πίσω |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν απλώς θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης κάποιες σελίδες τότε δοκιμάστε htaccess (αναζήτηση htaccess login) Διαφορετικά θα πρέπει να μάθουν PHP / MySQL ή ASP.NET να κάνει την σελίδα διαδραστικό.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok αλλά επίκλισης u gt da γραφή της σύνδεσής n μητρώο ή έτοιμα και πρέπει να μάθουν όλα τα php n dat? |
|
| |||
| |||
| Μήπως στην πραγματικότητα το κάνετε αυτό;; Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| serverguy βοήθησέ με σε παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| Για τελευταία φορά, κάνετε μια αναζήτηση για htaccess login Δεν είμαστε εδώ για να καταβληθεί, καθώς και κάποια πράγματα που έχετε να κάνετε εσείς. Θα περιλαμβάνει τη σύνδεση με τις Google έρευνα, ώστε να μην έχετε να κάνετε μόνοι σας. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Ακόμα δεν έχουν ιδέα για το τι σας προσπαθεί να επιτύχει τις δύο κατευθύνσεις.
|
| |||
| |||
| serverguy είμαι προσπαθούμε να επιτύχουμε μια καλή ιστοσελίδα, αλλά ξέρω πώς να γίνει η ιστοσελίδα ν όλα αυτά. Όμως, ο τόπος ήταν ανάγκη βοηθήσει ν i dont καταλαβαίνω πώς είναι ότι έχετε σύνδεση / εγγραφή στην ιστοσελίδα και πώς να το κάνεις αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εξαρτάται από το τι θέλετε να μπορείτε να κάνετε. Κανονικά, αν έχετε login συστήματα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το δικτυακό τόπο, όπως και σε φόρουμ όπου μπορεί κανείς να υστέρων. Ή έχουν λογαριασμό κλπ. Αυτό γίνεται με τη χρήση ενός web εφαρμογή, κωδικοποιούνται σε κάτι όπως PHP ή aspx και MySQL κτλ για τη βάση δεδομένων. Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι πολύ μακρύς και πρέπει να επιμείνουμε για να οπουδήποτε. Τουλάχιστον δύο χρόνια πριν να είναι καλά. Εάν αυτό είναι ό, τι θέλετε να κάνει, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε την αναζήτηση για PHP / MySQL εκπαίδευση, tutorials και βίντεο. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να πρέπει να μάθουν να κώδικα, και οι άνθρωποι θέλουν απλά να είναι σε θέση να συνδεθείτε για να δείτε ορισμένες σελίδες κλπ τότε DO A SEARCH FOR htaccess login Αν διαβάσει κανείς γι 'αυτούς, θα μάθουν ότι είναι ένας τρόπος για να περιορίσει τους χρήστες από ορισμένες σελίδες, και μπορεί να γίνει σε μια ελκυστική μορφή σύνδεσης.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια για να κάνει βίντεο εκπρόσωπος ιστοσελίδα | muzna | Multimedia & Codecs | 0 | 28 Μαΐου 2009 23:53 |
| Κάνοντας τη δική σας ISP Δεν Broadcasting μιας ιστοσελίδας. Πολλά ερωτήματα. | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 30 Απρ 2009 09:29 |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| Κάνοντας Η πρώτη μου υπολογιστή. | Counterstriker | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 20 Δεκ. 2007 03:01 |
| Κάνοντας Photo DVD | tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 2η Δεκ. 2007 12:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |