manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Trebate li pomoć u izradi web lokaciju

Reply

Thread Tools
Old 11 srp 2008, 14:33
Member Group

Default Trebate li pomoć u izradi web lokaciju

serverguy im pokušavate stvoriti website uglavnom koristeći Dreamweaver i ako je moguće.
Old 11 srp 2008, 15:57
Moderator / ica grupe

Što si učinio je to tako daleko?

Znate li osnovni HTML?

Znate li što želite da vaše stranice izgledaju?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 13 srp 2008, 05:54
Member Group

serverguy znam kako napraviti web stranicu u jednostavnim korištenjem HTML na Dreamweaver ni znali kako će izgledati, ali jedini problem je u tome što sam ja dont znati kako dodati registrirati i prijaviti na web stranici mislila Dreamweaver. GT nazad
Old 13 srp 2008, 07:17
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy znam kako napraviti web stranicu u jednostavnim korištenjem HTML na Dreamweaver ni znali kako će izgledati, ali jedini problem je u tome što sam ja dont znati kako dodati registrirati i prijaviti na web stranici mislila Dreamweaver. GT nazad
Theres niz načina dodavanja login / privatna stranica na Vašoj web lokaciji ovisno o tome što želite postići.

Ako jednostavno želite zaštititi lozinkom neke stranice tada pokušajte koristiti htaccess (traženje htaccess prijava)

U suprotnom ćete morati naučiti PHP / MySQL ili ASP.NET napraviti interaktivnu stranicu.

Old 14 srp 2008, 08:52
Member Group

ok, ali licemjerje u GT da skripta za prijavu n registrirati tvornički ili u imati da biste saznali sve php n dat?
Old 14 srp 2008, 09:40
Moderator / ica grupe

Jeste li to stvarno?
Quote:
Ako jednostavno želite zaštititi lozinkom neke stranice tada pokušajte koristiti htaccess (traženje htaccess prijava)

Old 18 srp 2008, 12:36
Member Group

serverguy ugoditi pomoć mene vanjska strana.
Old 18 srp 2008, 14:49
Moderator / ica grupe

Za zadnje vrijeme, da li za pretraživanje htaccess login

Nismo platili da se ovdje, i neke stvari koje morate učiniti sami.

Ja ću postaviti link na Google pretraživanja, tako da ne morate to učiniti sami.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

Ja još uvijek nemam pojma o tome što vi pokušavate postići bilo putem.

Old 19 srp 2008, 07:00
Member Group

serverguy Ja sam težak to postići dobru web stranicu ali znam kako napraviti web stranicu n sve to. No, mjesta su trebam pomoć n dont shvatiti kako je da imate Login / registrirati na web stranici i kako to učiniti.
Old 19 srp 2008, 08:13
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy Ja sam težak to postići dobru web stranicu ali znam kako napraviti web stranicu n sve to. No, mjesta su trebam pomoć n dont shvatiti kako je da imate Login / registrirati na web stranici i kako to učiniti.
Ovo je posljednji put ja odlazim, da odgovorite na ovaj thread u stvari, osim ako se ne radi pokušajte što sam rekao.

Ovisi o tome što želite biti u mogućnosti to učiniti. Normalno ako imate login sustavi, registrirani korisnici mogu komunicirati s web stranice, kao i na forumima gdje se mogu postavljati.

Ili imate korisnički račun i sl.

To se radi pomoću web aplikacije, kodirano u nešto poput aspx ili PHP i MySQL i sl. za baze podataka.

Učenje jezika je jako dugo vući i morate ustrajati da se bilo gdje. Minimalna dvije godine prije nego što su stručno.

Ako je to ono što želite učiniti, a zatim početi u potrazi za PHP / MySQL trening, tutorijali i videa.

Međutim, ako ne želite imati da bi saznali da kod i samo želim da se ljudi moći prijaviti na određenim stranicama pogledajte sl. onda DO Za pretragu htaccess login

Čitate li se o ovom ćete naučiti je to način da ograničite korisnici iz određenim stranicama, a mogu biti napravljeni na atraktivnoj login formu.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate pomoć u izradi video glasnogovornik za web muzna Multimedija i kodeci 0 28. svibanj 2009 23:53
Making Your Own ISP Nije Broadcasting web stranicu. Puno pitanja. pest79456 Web Dizajn, Hosting & SEO 18 30. travanj 2009 09:29
Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? mxmad32 Web Dizajn, Hosting & SEO 9 10 siječanj 2008 11:58
Upućivanje Moj prvi PC. Counterstriker General Hardware Chat 14 20. prosinac 2007 03:01
Upućivanje Foto DVD tinkerbell Multimedija i kodeci 2 2. prosinac 2007 12:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.