![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| serverguy im pokušavate stvoriti website uglavnom koristeći Dreamweaver i ako je moguće. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što si učinio je to tako daleko? Znate li osnovni HTML? Znate li što želite da vaše stranice izgledaju?
|
| |||
| |||
| serverguy znam kako napraviti web stranicu u jednostavnim korištenjem HTML na Dreamweaver ni znali kako će izgledati, ali jedini problem je u tome što sam ja dont znati kako dodati registrirati i prijaviti na web stranici mislila Dreamweaver. GT nazad |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako jednostavno želite zaštititi lozinkom neke stranice tada pokušajte koristiti htaccess (traženje htaccess prijava) U suprotnom ćete morati naučiti PHP / MySQL ili ASP.NET napraviti interaktivnu stranicu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok, ali licemjerje u GT da skripta za prijavu n registrirati tvornički ili u imati da biste saznali sve php n dat? |
|
| |||
| |||
| Jeste li to stvarno? Quote:
|
| |||
| |||
| serverguy ugoditi pomoć mene vanjska strana. |
|
| |||
| |||
| Za zadnje vrijeme, da li za pretraživanje htaccess login Nismo platili da se ovdje, i neke stvari koje morate učiniti sami. Ja ću postaviti link na Google pretraživanja, tako da ne morate to učiniti sami. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Ja još uvijek nemam pojma o tome što vi pokušavate postići bilo putem.
|
| |||
| |||
| serverguy Ja sam težak to postići dobru web stranicu ali znam kako napraviti web stranicu n sve to. No, mjesta su trebam pomoć n dont shvatiti kako je da imate Login / registrirati na web stranici i kako to učiniti. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ovisi o tome što želite biti u mogućnosti to učiniti. Normalno ako imate login sustavi, registrirani korisnici mogu komunicirati s web stranice, kao i na forumima gdje se mogu postavljati. Ili imate korisnički račun i sl. To se radi pomoću web aplikacije, kodirano u nešto poput aspx ili PHP i MySQL i sl. za baze podataka. Učenje jezika je jako dugo vući i morate ustrajati da se bilo gdje. Minimalna dvije godine prije nego što su stručno. Ako je to ono što želite učiniti, a zatim početi u potrazi za PHP / MySQL trening, tutorijali i videa. Međutim, ako ne želite imati da bi saznali da kod i samo želim da se ljudi moći prijaviti na određenim stranicama pogledajte sl. onda DO Za pretragu htaccess login Čitate li se o ovom ćete naučiti je to način da ograničite korisnici iz određenim stranicama, a mogu biti napravljeni na atraktivnoj login formu.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate pomoć u izradi video glasnogovornik za web | muzna | Multimedija i kodeci | 0 | 28. svibanj 2009 23:53 |
| Making Your Own ISP Nije Broadcasting web stranicu. Puno pitanja. | pest79456 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 18 | 30. travanj 2009 09:29 |
| Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? | mxmad32 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 10 siječanj 2008 11:58 |
| Upućivanje Moj prvi PC. | Counterstriker | General Hardware Chat | 14 | 20. prosinac 2007 03:01 |
| Upućivanje Foto DVD | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 2 | 2. prosinac 2007 12:24 |
| Thread Tools | |
| |