kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Segítségre van szüksége abban, hogy egy weboldal

Reply

Téma eszközök
Old Július 11 2008, 14:33
Csoport tagja

Default Segítségre van szüksége abban, hogy egy weboldal

serverguy im megpróbál létrehozni egy weboldal elsősorban használatával Dreamweaver, ha lehet.
Old Július 11 2008, 15:57
Moderátor Csoport

Mit tudsz tenni, hogy eddig?

Tudja alapvető HTML formátum?

Tudja, hogy mit akar a webhely, hogy néznek ki?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Július 13 2008, 05:54
Csoport tagja

serverguy tudom, hogyan lehet a honlap használata egyszerű HTML-Dreamweaver nem tudom, hogyan fog kinézni, de az egyetlen probléma van az, hogy én dont tud hogyan kell hozzáadni regisztráció és belépés a weboldal hittem Dreamweaver. gt vissza
Old Július 13 2008, 07:17
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy tudom, hogyan lehet a honlap használata egyszerű HTML-Dreamweaver nem tudom, hogyan fog kinézni, de az egyetlen probléma van az, hogy én dont tud hogyan kell hozzáadni regisztráció és belépés a weboldal hittem Dreamweaver. gt vissza
Ott több többet login / magán oldalak a webhelyén attól függően, hogy mit akarsz elérni.

Ha egyszerűen szeretnénk jelszavát védelme egyes oldalak majd próbálkozzon htaccess (search for htaccess bejelentkezés)

Egyébként meg kell tanulni, PHP / MySQL vagy ASP.NET hogy az oldal interaktív.

Old Július 14 2008, 08:52
Csoport tagja

OK, de vidám és GT da parancsfájlt a bejelentkezési n regisztráció kész vagy és meg kell tanulnunk, php n minden dat?
Old Július 14 2008, 09:40
Moderátor Csoport

Azt, hogy tényleg ezt?
Idézet:
Ha egyszerűen szeretnénk jelszavát védelme egyes oldalak majd próbálkozzon htaccess (search for htaccess bejelentkezés)

Old Július 18 2008, 12:36
Csoport tagja

serverguy Segíts kérlek.
Old Július 18 2008, 14:49
Moderátor Csoport

Az utóbbi időben, akkor a keresés a htaccess login

Mi nem fizetett, hogy itt lehetek, és néhány dolgot meg kell tenni magad.

Majd egy linket a Google Keressen, így nem kell, hogy csináld magad.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

Még nincs ötlete, mit próbálnak elérni mindkét módon.

Old Július 19 2008, 07:00
Csoport tagja

serverguy Próbálom elérni egy jó honlap de tudom, hogy hogyan lehet a honlapon, hogy minden n. De az a hely, nem kell segítség n dont megérteni, hogy hogyan van login / regisztráció a honlapon, és hogyan tudod csinálni.
Old Július 19 2008, 08:13
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy Próbálom elérni egy jó honlap de tudom, hogy hogyan lehet a honlapon, hogy minden n. De az a hely, nem kell segítség n dont megérteni, hogy hogyan van login / regisztráció a honlapon, és hogyan tudod csinálni.
Ez az utolsó alkalom fogok válaszolni, hogy ez a téma, ha nem próbálja meg ténylegesen csinál, amit mondok.

Attól függ, mit akarsz, hogy igen. Normális esetben, ha Önnek bejelentkezési rendszer a regisztrált felhasználók kölcsönhatásba léphet a honlapon, mint a fórumok, ahol lehet elküldeni.

Vagy egy számla stb

Ezt használva a webes alkalmazás, kódolva, vagy valami ilyesmi a PHP és MySQL aspx stb az adatbázisban.

A tanulás egy nyelv egy nagyon hosszú távú és van, hogy kitartson, hogy sehová. Minimum két évet, mielőtt jártasak.

Ha ez az, amit akarsz, akkor kezdj keresni a PHP / MySQL képzés, oktatóprogramok és videók.

Ugyanakkor, ha nem akarjuk, hogy megtanulják a kódot, és csak azt, hogy az emberek tudják be, hogy lásd az egyes oldalakon, stb, majd DO keresése htaccess login

Ha elolvasta nagyjából ez lesz megtanulni, hogy olyan módon, hogy korlátozza a felhasználók az egyes oldalakat, és lehet olyan vonzó bejelentkezési űrlapot.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítségre van szüksége a videó szóvivője honlapja muzna Multimédia és kodekek 0 28. május 2009 23:53
A saját ISP Nem műsorszolgáltatásról a honlapon. Sok kérdés. pest79456 Web Design, Hosting & SEO 18 30. április 2009 09:29
A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10. január 2008 11:58
A My First számítógépen. Counterstriker Általános fémáru Chat 14 20. december 2007 03:01
A Photo DVD tinkerbell Multimédia és kodekek 2 2. december 2007 12:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.