![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| serverguy im megpróbál létrehozni egy weboldal elsősorban használatával Dreamweaver, ha lehet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit tudsz tenni, hogy eddig? Tudja alapvető HTML formátum? Tudja, hogy mit akar a webhely, hogy néznek ki?
|
| |||
| |||
| serverguy tudom, hogyan lehet a honlap használata egyszerű HTML-Dreamweaver nem tudom, hogyan fog kinézni, de az egyetlen probléma van az, hogy én dont tud hogyan kell hozzáadni regisztráció és belépés a weboldal hittem Dreamweaver. gt vissza |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha egyszerűen szeretnénk jelszavát védelme egyes oldalak majd próbálkozzon htaccess (search for htaccess bejelentkezés) Egyébként meg kell tanulni, PHP / MySQL vagy ASP.NET hogy az oldal interaktív.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| OK, de vidám és GT da parancsfájlt a bejelentkezési n regisztráció kész vagy és meg kell tanulnunk, php n minden dat? |
|
| |||
| |||
| Azt, hogy tényleg ezt? Idézet:
|
| |||
| |||
| serverguy Segíts kérlek. |
|
| |||
| |||
| Az utóbbi időben, akkor a keresés a htaccess login Mi nem fizetett, hogy itt lehetek, és néhány dolgot meg kell tenni magad. Majd egy linket a Google Keressen, így nem kell, hogy csináld magad. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Még nincs ötlete, mit próbálnak elérni mindkét módon.
|
| |||
| |||
| serverguy Próbálom elérni egy jó honlap de tudom, hogy hogyan lehet a honlapon, hogy minden n. De az a hely, nem kell segítség n dont megérteni, hogy hogyan van login / regisztráció a honlapon, és hogyan tudod csinálni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Attól függ, mit akarsz, hogy igen. Normális esetben, ha Önnek bejelentkezési rendszer a regisztrált felhasználók kölcsönhatásba léphet a honlapon, mint a fórumok, ahol lehet elküldeni. Vagy egy számla stb Ezt használva a webes alkalmazás, kódolva, vagy valami ilyesmi a PHP és MySQL aspx stb az adatbázisban. A tanulás egy nyelv egy nagyon hosszú távú és van, hogy kitartson, hogy sehová. Minimum két évet, mielőtt jártasak. Ha ez az, amit akarsz, akkor kezdj keresni a PHP / MySQL képzés, oktatóprogramok és videók. Ugyanakkor, ha nem akarjuk, hogy megtanulják a kódot, és csak azt, hogy az emberek tudják be, hogy lásd az egyes oldalakon, stb, majd DO keresése htaccess login Ha elolvasta nagyjából ez lesz megtanulni, hogy olyan módon, hogy korlátozza a felhasználók az egyes oldalakat, és lehet olyan vonzó bejelentkezési űrlapot.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a videó szóvivője honlapja | muzna | Multimédia és kodekek | 0 | 28. május 2009 23:53 |
| A saját ISP Nem műsorszolgáltatásról a honlapon. Sok kérdés. | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 30. április 2009 09:29 |
| A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10. január 2008 11:58 |
| A My First számítógépen. | Counterstriker | Általános fémáru Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| A Photo DVD | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 2 | 2. december 2007 12:24 |
| Téma eszközök | |
| |